E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriİŞ GYO'ya “Yılın İtibarlısı” ödülü---

İŞ GYO'ya “Yılın İtibarlısı” ödülü

İŞ GYO'ya “Yılın İtibarlısı” ödülü
09 Ocak 2019 - 15:39 borsagundem.com

İŞ GYO, The ONE Awards'da “Yılın İtibarlısı” ödülünü aldı

İş GYO, 2018 yılı içinde itibarını en çok artıran marka ve paydaşlarını ödüllendiren The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri'nin Gayrimenkul ve İnşaat Sektörü kategorisinde yılın itibarlı markası seçildi.

Bu yıl beşincisi düzenlenen ve 34 kategori üzerinden değerlendirilen “İtibar ve Marka Değer Performans Öl¬çümü”nde saha araştırması tamamlanarak ilk üçe ka¬lan markalar belirlendi. Sektörün yıl içinde itibarını en çok artıran marka¬ları toplam 12 ilde 1200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda listeye alındı.

Araştırmaya Türkiye'yi temsilen İstanbul, Ankara, Bursa, Erzurum, İzmir, Balıkesir, Adana, Samsun, Kayseri, Trabzon, Gaziantep ve Malatya illerinden 1200 kişi katıldı. Araştırma modeli Genel Başarı ve Yıl Performansı olarak iki aşamadan oluştu.

İŞ GYO Genel Müdürü Hasan K. Bolat tarafından yapılan açıklamada, “Bağımsız ve bilimsel araştırma metodolojisi kullanılarak belirlenen sonuçlar doğrultusunda, halk jürisi tarafından şirketimizin faaliyet gösterdiği sektörde yılın itibarlı markası seçilmesi ve The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri'ne layık görülmesi bir kez daha markamızın gücünü ve güvenirliğini pekiştirmiştir. İş GYO'nun paydaşlarıyla birlikte yarattığı değer ve başarılar, aynı ilkeler çerçevesinde istikrarlı bir şekilde sürecektir.” ifadeleri yer aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)