E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik Analizİş Finansal Kiralama A.Ş – ISFIN ( Teknik Analiz )---

İş Finansal Kiralama A.Ş – ISFIN ( Teknik Analiz )

İş Finansal Kiralama A.Ş – ISFIN ( Teknik Analiz )
07 Temmuz 2020 - 17:52 borsagundem.com

Yatırımcıların hissede destek olarak 4.00 TL’yi ve direnç olarak 4.50 TL’yi yakından takip etmesinde fayda var.

Dirençler: 4.50 TL – 5.45 TL

Destekler: 4.00 TL – 3.75 TL

(Büyük halini görmek için grafiğin üzerine tıklayın)

ISFIN hissesini teknik açıdan incelediğimiz zaman gözümüze ilk çarpan hissenin daralan üçgen formasyonunda (kırmızı renkle çizilen) yaşadığı bir aylık sıkışma sonucunda 4.00 TL üzerine çıkarak yükseliş eğilimine başladı. Hissenin COVID-19 virüsü etkisi sonucunda gelen satışlarda 2.00 TL’ye kadar düştüğünü görüyoruz. Mart ayında yakaladığı yükseliş temposuyla beraber tekrar virüs öncesi fiyatlarına yaklaşılan hissede Fibonacci impulse seviyelerini incelersek (yeşil renkle çizilen) 4.50 seviyesinin önümüzdeki en önemli direnç olduğunu görüyoruz. Bu seviyenin hacimli bir şekilde aşılıp günlük kapanışla desteklenmesi durumunda; önümüzde aylarda hisse %30’lara yakın bir yükselişle 5.50 TL’lere doğru hareketini hızlandırabilir. Yatırımcıların hissede destek olarak 4.00 TL’yi ve direnç olarak 4.50 TL’yi yakından takip etmesinde fayda var.

(Büyük halini görmek için grafiğin üzerine tıklayın)

Hisseyi biraz daha yakın bir perspektif ile trendini incelediğimiz zaman hisse nisan ayı ortalarında aştığı 3 TL barajı ile yükseliş trendini onaylamış ve o günden beridir aktif bir şekilde yükseliş trendine devam etmektedir. Grafiğin en altında bulunun on balance volume indikatörünü incelediğimiz zaman hissede yaşanan günlük düzeltmelerde bile para çıkışının çok kısıtlı olduğunu görüyoruz. Bu durum bizlere yatırımcıların hissedeki hedeflerinin daha da yukarıda olduğunu anlatıyor. 50 günlük hareketli ortalaması 3.75 TL’lerde olan hissede fiyatlar bu seviyenin üzerinde bulundukça uzun vade de yükseliş trendinin pozisyonunu koruduğunu görüyoruz.

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ie risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu rapor sadece bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. ALNUS Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ve personeli bu rapordaki bilgilerin eksikliğinden veya yanlışlığından dolayı hiçbir şart altında sorumlu tutulamaz.

Borsa İstanbul küresel piyasaları izliyor

Yeni sürüm tamam, şimdi sıra 20 gün sonra iki sıfır atmada

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 10,92
En Yüksek: 10,92
En Düşük: 10,82
Değişim 1,20 %
FK: 4,30
PD / DD: 1,12
İşlem Hacmi 17.656.277
Toplam Adet: 1.623.360
Ağırlıklı Ort.: 10,83
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)