E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİş Bankası’nın aktif büyüklüğü 1,15 trilyon TL’ye ulaştı---

İş Bankası’nın aktif büyüklüğü 1,15 trilyon TL’ye ulaştı

İş Bankası’nın aktif büyüklüğü 1,15 trilyon TL’ye ulaştı
08 Ağustos 2022 - 18:58 borsagundem.com

2022 yılının ilk altı aylık döneminde İş Bankası’nın ekonomiye sağladığı toplam kaynak tutarı 876 milyar TL düzeyine ulaştı

Türkiye İş Bankası, aktif büyüklüğünü Haziran 2022 itibarıyla, yıl sonuna göre %23,7 oranında artırarak 1,15 trilyon TL seviyesine yükseltti ve “Türkiye’nin en büyük özel bankası” olmaya devam etti.

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, 2022 yılının ilk yarı finansal sonuçlarına ilişkin değerlendirmesinde, “İş Bankası, 100 yıla yakın tecrübesiyle toplumdan kazandığını tekrar topluma kazandıracak bir anlayışla, bütün paydaşlarına değer yaratmak gayesiyle faaliyet göstermeye devam ediyor. Her zaman olduğu gibi, bu dönemde de ekonomimize desteğimizi sürdürerek, kaynaklarımızı ülkemiz için tahsis etmeye devam ettik” dedi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )09 Ağustos 2022 08:17

    Hak ediyorlar. Ben bir çok banka kullanıyorum. Çoğu bankaya öneriler yazdığım oluyor. Yazılım alanında. En dikkat çekini. İşbankasına yazdığım önerilerde yazılım biriminden dahi beni arayıp, ne anlatıdımı dinlemeleri beni şaşırttı. Öneri sunuyorumi izah ediyorum. Yazılım departmanından tek tek notlar alıp, düşüncelerimi sorması beni inanılmaz şaşkın yaptı. Her fikir incelediklerini, ortak fikirler doğrultusunda yazılımlarını ve bankacılık sistemlerini deliştirmeyi hedeflediklerini söyledi bana. Diğer bankalara da öneri sunrum. 20 -25 yaşlarından hanım efendi kızımız :D , tamam, peki, teşekkürler, ilgili birime anlatırım felan filan diyip geçiştirdi. O bakımdan İşbankasının ciddi manada tepe ve  özel kadrosunun, şahsen bireysel ve kobi bazlı diplere inip, birebir görüşüp, kendini şekillendirmesye çalışması başarılı stratjı izlenimi veriyor. Çünkü bazı bankalar kendi içinde hantal kaldı ve tüketici ile iletişimi koptu. Tebrik ederim.

  • Tolga09 Ağustos 2022 08:14

    Yatırımcılarına faydası olmayan banka.

  • Bitti08 Ağustos 2022 22:57

    Beklenti paralelinde geldi bugünden belliydi zaten.