E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisİş Bankası üst yönetiminde önemli atamalar---

İş Bankası üst yönetiminde önemli atamalar

İş Bankası üst yönetiminde önemli atamalar
26 Ağustos 2019 - 22:09 borsagundem.com

İş Bankası’nın üst yönetimine bankanın önemli isimleri atandı

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir02 Eylül 2019 23:28

    babası imam.sen önce türkçeyi telafuz etmeyi öğren.sonra hiçbir bilgi sahibi olmadığın,çalışanlarının sahibi olduğu güzide bankamız hakkında yorum yapabilmek için kırk çuval un ye ki beyin yapın kuvvetlensin.yorum yapmak için teknoloji,bilgi,birikim,kariyer vs sahip olmak gerekir.aşağıda yapmaya çalıştığın yorumda bunlaraın hiçbirisine sahip olmadığın ortada.

  • CEMAL BABASIİMAM27 Ağustos 2019 11:30

    iş bankası ulu önder ATATÜRK ün kurduğu ve temelleri sağlam bir banka idi fakat..................1990 yıllar ve 2000 yıllar arasında kabuk değiştiremedi ve çağa ayak uyduramadı hala eski kafa eksi zihniyet ve eski yenilemeyen fikirler malesef. dizillaşmede, bilgisaray ve yazalım bankacılığına girişim atılımlarına hizlı adapta olamadı.daha önce şubeleri gibi çalışan garanti ve ak bank iş bankasına yetişti belkide geçmiş olabilir.bunun sebebini chp banka üzerindeki etkisi olduğunu düşünmekteyim.şuan belki yavaş yavaş değişim olsa bile pazarı malesef yabancılara kaptırdılar.o yüzden chp nin tamamen banka bünyesinden çıkarılması ve tamaman bankaya geçmesi olumlu olacaktır.

  • YUSUF MÜFTÜOĞLU27 Ağustos 2019 11:24

    terkili erkan da her zaman hayır vardır.her zaman devir daim yapacaksın yeni fikirleri yeni kanlarla yolunu devam edeceksin .olumlu buldum.

  • Volkan26 Ağustos 2019 22:40

    Diğer bankalar sigorta işlerini satıp kaynak sağladı. İŞ Bankası sigorta işini tek çatı altında toplayıp emekli sandığına satıp bir kaynak girişi sağlayabilir.

  • ALAATTİN CAMGÖZ26 Ağustos 2019 22:24

    iyi olmuş daha eğitimli ve donanımlı gençleri getirin şirketinizin her kademesine.