E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİş Bankası, borsayı cebinize getirdi---

İş Bankası, borsayı cebinize getirdi

İş Bankası, borsayı cebinize getirdi
01 Mart 2017 - 07:55 borsagundem.com

İşCep’in “Yatırım” menüsüne eklenen “Mobil Borsa” özelliği sayesinde yatırımcılar borsada kolayca alım-satım yapabiliyor, hisse senedi ve varant fiyatlarını anlık takip edebiliyor, derinlik ve hacim bilgilerini görüntüleyebiliyor...

BORSAGUNDEM.COM

Bütün hizmetlerini dijitale taşıyan İş Bankası, müşterilerinin hayatını kolaylaştırma, onların ‘yol arkadaşı’ olma vizyonu doğrultusunda yenilikçi ürünlerini bir bir kullanıma sunuyor. Bunun son örneklerinden biri de İşCep uygulamasının ‘Yatırım’ menüsüne eklenen ‘Mobil Borsa’ özelliği oldu...

Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, yatırım platformunu müşterinin cebine sığdıran ve yatırımcı dünyasında heyecan yaratan bu ‘ilk’ için,  “Ayrı bir uygulamaya gerek yok, tek bir uygulama üzerinden hem bankacılık ve borsa işlemleri kolayca yapılabiliyor, hem de anlık borsa verilerine, teknik analizlere ve piyasa haberlerine hızlıca erişim sağlanabiliyor” diyor.

İşCep’le ‘Mobil Borsa’, alım satım işleminden hisse senedi ve varant fiyatlarının anlık takibine, bir borsacının günlük tüm hareketlerine, beklentilerine yönelik büyük bir hizmet getirirken, önemli bir adım daha atılmış. İşCep uygulamasında yer alan 'Anında Müşteri' ayrıcalığı sayesinde, henüz İş Bankalı olmayan borsa yatırımcılarına da hızlı ve çok pratik müşteri olma imkânı sunulmuş.

Yalçın Sezen teknoloji üstünlüğü ile yakaladıkları 'Mobil Borsa' gururunu, “ Türkiye’de sermaye piyasalarının gelişimine ve yatırımcılara yeni imkânlar sunma kapsamında her zaman sürdürdüğümüz öncülüğümüzü dijital dünyaya da taşımış olmaktan ayrıca mutluyuz” sözleriyle paylaşıyor.

Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, bankanın dijital çözümlerini ve İşCep’in yeni özelliği 'Mobil Borsa’nın yatırımcılara sunduğu avantajları anlatıyor...

MOBİL BORSA, YATIRIM PLATFORMUNU MÜŞTERİNİN CEBİNE SIĞDIRIYOR

- Bankacılık ve borsa işlemlerini tek uygulamada toplamanızın amacı nedir?

Yalçın Sezen: İnternet ve akıllı telefon kullanımının yaygınlaşarak günlük hayatın önemli bir parçası haline geldiği günümüzde, müşterilerimiz de bankacılık işlemlerini her geçen gün artan sıklıkla dijital temas noktalarından gerçekleştiriyor.  Müşterilerimizin dilediği yerden dilediği anda bankacılık işlemlerini gerçekleştirmesine imkân verecek kolay ve hızlı teknolojileri, beklentilerini karşılayacak dijital çözümleri sunmak amacıyla, uçtan uca tasarlanan dijital süreçlerle günlük hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz.
İşCep’e entegre edilen “Mobil Borsa” ile ilk defa ayrı bir uygulamaya gerek duyulmaksızın tek bir uygulama üzerinden hem bankacılık ve borsa işlemleri kolayca yapılabiliyor, hem de anlık borsa verilerine, teknik analizlere ve piyasa haberlerine hızlıca erişim sağlanabiliyor.

- Dijital bankacılıktaki bu yenilik ile İş Bankası, müşterilerine hangi avantajları sunuyor? Türkiye’de ilk defa ayrı bir uygulamaya gerek olmaksızın İşCep içerisinde sunulan ‘Mobil Borsa’ yatırımcılara hangi avantajları sunmakta?

Yalçın Sezen: Müşterilerimizin hayatlarının her evrelerinde onlara yol arkadaşı olma, ideal müşteri deneyimi yaşatma vizyonumuzla sürdürdüğümüz çalışmalarımızda yenilikçi yaklaşımlarla müşterilerimizin hayatına değer yaratacak çözümler sunmaya devam ediyoruz. İşCep içerisine entegre ettiğimiz, anlık veri izleme ve işlem yapma fonksiyonlarını aynı çatı altında sunduğumuz “Mobil Borsa” da bu kapsamda uygulamaya aldığımız ilklerden biri. Müşterilerimiz, İşCep Mobil Borsa ile teknik analizlerin ve piyasa haberlerinin ışığında yatırım yapabileceği bir platformu cebine sığdırıyor.
İşCep içerisindeki “Yatırım” menüsü üzerinden ulaşılabilen Mobil Borsa ile müşterilerimiz borsada kolayca alım ve satım işlemi gerçekleştirebiliyor, hisse senedi ve varant fiyatlarını anlık olarak takip edebiliyor, derinlik ve hacim bilgilerini görüntüleyebiliyor. Piyasalara ilişkin haberlerden teknik analizlere kadar borsada işlem yaparken ihtiyaç duyulabilecek tüm bilgiler İşCep Mobil Borsa içerisinde yer alıyor. Üstelik anlık verileri izleme ayrıcalığı tüm İşCep kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulurken, derinlikli veri paketi bulunan müşterilerimiz de bu verilere artık İşCep Mobil Borsa’yı kullanarak anlık olarak kolayca ulaşabiliyor.

BANKA MÜŞTERİSİ OLMAYANLAR İÇİN DE ÖNEMLİ BİR ÖZELLİK EKLENDİ

-İş Bankası müşterisi olmayanlar ‘Mobil Borsa’nın sunduğu hizmetlerden yararlanabiliyor mu?

Yalçın Sezen: İş Bankası müşterisi olup İşCep kullanan müşterilerimiz, Mobil Borsa’nın tüm avantajlarından anında yararlanmaya başlayabiliyor. Bununla birlikte İşCep uygulamamızda yer alan “Anında Müşteri” özelliği sayesinde, henüz Bankamız müşterisi olmayan borsa yatırımcılarına  da hızlı ve kolayca Bankamız müşterisi olma imkânı sunuyoruz.
Özetle, İşCep ve dolayısıyla Mobil Borsa kullanmak isteyen yatırımcılar, İşCep’i telefonlarına yükleyip “Anında Müşteri” özelliğinden yararlanarak kolayca İşCep kullanıcısı olabiliyor.

-Yeni uygulama ile kaç kişiye ulaşmayı hedefliyorsunuz?

Yalçın Sezen: İşCep’in günlük hayatı kolaylaştıran hızlı ve kolay, anında çözüm sunan fonksiyonlarına yeni bir değer katan Mobil Borsa uygulamasını mümkün olduğunca yaygınlaştırmayı hedefliyoruz.

-Uygulama hangi mobil işletim sistemlerinde kullanılmakta?

Yalçın Sezen: Uygulama, iOS ve Android tabanlı mobil işletim sistemlerinin iOS 8 ve Android 4.0.3 üzeri güncel sürümlerinde kullanılabiliyor. 

-Yeni uygulamanın özellikleri ve avantajlarıyla ilgili eklemek istedikleriniz….

Yalçın Sezen: Bugün İş Bankası aracılığıyla gerçekleştirilen hisse senedi işlemlerinin %95’inden fazlası İşCep ve İnternet Şubemiz üzerinden yapılıyor.   İşCep Mobil Borsa ile müşterilerimizin mobil platformlardan bankacılık ve borsa işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilme deneyimine büyük bir katkı sağlıyoruz. Türkiye’de sermaye piyasalarının gelişimine ve yatırımcılara yeni imkânlar sunma kapsamında her zaman sürdürdüğümüz öncülüğümüzü dijital dünyaya da taşımış olmaktan ayrıca mutluluk duyuyoruz.
İş Bankası olarak, müşterilerimizin hayat boyu yol arkadaşı olma anlayışına uygun olarak mobil bankacılık alanında sunduğumuz ürün ve hizmetlerle, bankacılık işlemlerini ihtiyaç duydukları anda ve yerde hızlı ve kolay bir şekilde yapabilmelerine imkân tanıyarak, hayatı onlar için kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Bu yaklaşımımız ile önümüzdeki günlerde de müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun dijital çözümler sunmaya devam edeceğiz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)