E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİş arayanlar için THY'den müjde!---

İş arayanlar için THY'den müjde!

İş arayanlar için THY'den müjde!
19 Haziran 2018 - 12:16 borsagundem.com

İstanbul Yeni Havalimanı ile daha da büyüyecek olan Türk Hava Yolları Take-off (havalanma) adı verdiği bir programla gençler için birbirinden farklı alanlarda çalışma imkânı açtı

"Türk Hava Yolları ile Kariyerinde TaKe-off(Havalanma) İçin Hazır Mısın?" başlığı altında bir ilana çıkıldı. TK TaKe-off, Türk Hava Yolları'nda yeni işine ilk adımın atılmasını sağlayacak, fırsatlar paketi sunan bir yetenek programı olarak duyuruldu.

Habertürk'ün haberine göre, Türk Hava Yolları TaKe-off programıyla kariyerine başlamak isteyenlere birbirinden farklı alanlarda çalışma imkânı sunacağını açıkladı.

İnsan Kaynakları ve Destek Üniteleri, Pazarlama ve Satış, Satınalma, Üretim Planlama, Uçuş İşletme, Yatırım ve Teknoloji, Kurumsal Gelişim ve Bilgi Teknolojileri,Kargo depertmanlarında çalışmak için başvurular başladı.

KİMLER BAŞVURABİLECEK

01.01.1994 ve sonrası doğumlu olan, (Yüksek Lisans öğrencileri için 01.01.1992 ve sonrası) üniversitelerin 4. sınıf lisans veya yüksek lisans öğrencileri, yeni mezun ya da iş hayatında en fazla 1 yıl tecrübesi olanlar, İyi derecede İngilizce bilenler, gelişimine önem veren, yeni ve uygulanabilir fikirler üretebilen, ekip içinde uyumlu olan herkesin başvurabileceği belirtildi.

BAŞVURU KABUL EDİLENLER NE ZAMAN İŞE BAŞLAYACAK

Başvurular 11-30 Haziran arasında online olarak yapılacak. 04-05 Temmuz online genel yetenek testi, 7 Temmuz'da İstanbul'da genel yetenek ve ingilizce sınavı,11-13 Temmuz kişilik envanteri, 18 Temmuz-3 Ağustos İstanbul'da grup mülakatları, 07-17 Ağustos bire bir mülakatlar,Eylül-Ekim iş başı

THY İMKANLARI

Türk Hava Yolları verilen iş ilanında kurumun sunduğu imkanlara dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

"THY çalışanlarına önemli sosyal olanaklar sağlar. Geniş bir bölgeye yayılmış servis ağı, yemek, özel sağlık sigortası, çalışan aileleri için sunulan özel sağlık sigortası indirimleri, doğum, emzirme, ölüm, evlenme yardımları, çocuklu kadın çalışanlar için kreş imkanı ya da yardımı, ücretsiz ve indirimli yurt içi/yurt dışı uçuş imkanları, vize kolaylığı, tüm dünyada anlaşmalı konaklama olanakları söz konusu hizmetler arasında yer alır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • GALİP19 Haziran 2018 19:10

    30 milyon işsiz var hepsini alacak mısınız. tarım alanlarına gidip havaalanı yaptınız baraj alanlarına kanal istanbul yaparak tarım hayvancılık alanlarını ranta çevirdiniz. gelecek sizi affetmeyecek.

  • yasin19 Haziran 2018 18:10

    bence bir an önce istanbulu terk edin. istanbul bu kadar nüfusu kaldırmaz. suiyeliler ve kayıt dışı kaçaklarla en az 25 milyon nüfus var. kanal istanbul ve havaalanıyla talan daha da artacak. 10 sene sonra 40 milyon nüfus birbirini kesmeye başlar.

  • Okie Dokie19 Haziran 2018 12:29

    20 TL'den açığa satışla THY'den iyi para kazandık. 9 TL olmadan da bırakmam. Sonrasında ettiğim karı dolara çevirim anavatanım olan İsrail'e gönderiririm. Tanrı bizleri kutsasın kardeşlerim.

  • angelman19 Haziran 2018 15:55

    israil yıkılmaya mahkum. istediğin kadar gönder.son demleriniz...