E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de! İşte transfer bedeli---

İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de! İşte transfer bedeli

İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de! İşte transfer bedeli
31 Ocak 2021 - 20:59 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü, İrfan Can Kahveci'nin 7 milyon euro karşılığında transfer edildiğini KAP'a bildirdi

Fenerbahçe, transferin gözde ismi İrfan Can Kahveci ile 4.5 yıllık anlaşma sağladı. Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin 7 milyon euro karşılığında transfer edildiğini KAP'a bildirdi. İrfan Can Kahveci canlı yayında formayı giydi. Yıldız isim ilk açıklamasında "Babamın hayallerini gerçekleştirdiğim için çok mutluyum" dedi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 4,5 yıllık sözleşme imzalanan İrfan Can Kahveci için kulübüyle varılan anlaşmanın ayrıntıları paylaşılarak, "Medipol Başakşehir'e toplam transfer bedeli olarak 7 milyon euro KDV ödenecektir" denildi.

Transferde geleceğe dönük ek ödeme taahhütleri bulunduğu aktarılarak, "Transfer bedeline ilaveten, futbolcunun kulübümüzde oynadığı süre boyunca gerçekleşecek sportif başarılarımıza bağlı olarak, azami 1 milyon avro KDV bonus bedeli Medipol Başakşehir'e ödenecektir. Futbolcunun üçüncü bir kulübe transfer olması halinde, 11 milyon avroyu aşan tutarın yüzde 20 KDV'si de Medipol Başakşehir'e ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

İrfan'dan paylaşım

Fenerbahçe ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayan İrfan Can Kahveci, kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. İrfan Can Kahveci "Desteğiniz için teşekkür ederim Büyük Fenerbahçe Taraftarı! Şimdi ait olduğum yerde, Çubuklu formanın hakkını vererek yepyeni bir yola çıkıyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe fincanında kahve keyfi

Kahve pozu

Fenerbahçe Kulübü, İrfan Can Kahveci transferini YouTube "Katıl" üyelerine özel yaptığı canlı yayınla duyurdu. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, sportif direktör Emre Belözoğlu ve İrfan Can Kahveci ile ablası ve kız arkadaşının katıldığı yayında yıldız futbolcu 17 numaralı sarı lacivertli formasını sırtına geçirdi. Kahveci ayrıca, Fenerbahçe logolu kahve fincanından kahve içti ve kameralara poz verdi.

Emre Belözoğlu, "Büyük Fenerbahçe ailesine hoş geldin İrfan Can" diyerek sözlerine başlarken, "Başkan da buraya kadar geldi, emeği çok büyük. Camiasının ayakta durmasının tek sebebi Ali Koç'tur. Bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İRFAN CAN KAHVECİ: EFSANE ÇUBUKLU FORMAMIZIN HAKKINI VERMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Çok heyecanlı ve gururlu olduğunu dile getiren İrfan Can Kahveci ise şunları söyledi: 

Babamın hayallerini gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Formamın hakkını sahada vereceğim. Göksel başkana da çok teşekkür ediyorum. Ali Koç başkan da buraya kadar geldi benim için, ona da teşekkür ederim. Çok mutluyum. Efsane çubuklu formamızın hakkını vermek için elimden geleni yapacağım. Bundan sonra sahada yüzde 100'ünü veren İrfan Can Kahveci'yi izlettireceğim taraftarlarımıza. Beni beklesinler. Sabırsızlanıyorum sahaya çıkmak için.

Öte yandan İrfan Can Kahveci'nin ablası da, "Çok mutluyuz, hayalimiz gerçek oldu. Babamın da hayali gerçek oldu" ifadelerini kullandı.

SELAHATTİN BAKİ: İRFAN KENDİ İSTEĞİYLE AİT OLDUĞU FENERBAHÇE'SİNE KAVUŞTU"

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ise transferde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi. Baki, "Herkes konuştu, İrfan hariç. İrfan'ın hangi takımı tuttuğu, tutmadığı... İrfan, kendi isteğiyle ait olduğu Fenerbahçe'sine kavuştu. İrfan'ın hangi takımı tuttuğu bile polemik oldu. İrfan'ın transferi bugün resmileşti" diye konuştu.

Mesut Özil'den İrfan Can Kahveci'ye "hoş geldin" mesajı

Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil, sosyal medyadan paylaştığı mesajla takımın yeni transferi İrfan Can Kahveci'ye "hoş geldin" dedi.

Mesut, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Fenerbahçe Ailesine hoş geldin İrfan Can Kahveci!" ifadesine yer verdi.

İrfan Can Kahveci de Mesut Özil'in paylaşımına cevap vererek, "Teşekkürler Mesut Özil. Şimdi Çubuklu için savaşma zamanı." ifadelerini kullandı.

Başakşehir'den İrfan Can Kahveci'ye teşekkür

Medipol Başakşehir, Fenerbahçe'ye transfer olan İrfan Can Kahveci için teşekkür mesajı yayımladı.

Başakşehir'in internet sitesinden yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Turuncu-lacivertli formamız altında 2017 yılından bu yana başarıyla oynayan ve gösterdiği performansla A Milli Takımımıza kadar yükselen İrfan Can Kahveci, bir süredir Türkiye'nin güzide kulüplerinin gündemindeydi.

Tekliflerin resmileşmesinin ardından değerli kulüp başkanlarıyla görüşmeler yapılmış, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübünün kurumsal ilkeleri gereği herkese eşit mesafede yaklaşılmıştır. Samimi bir diyalog içerisinde olunan tüm camialara teklifleri için teşekkür edilmesinin ardından yönetim kurulumuz, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda bir değerlendirme yapmış ve karar vermiştir.

Profesyonel futbolcumuz İrfan Can Kahveci'nin transferi konusunda Fenerbahçe Spor Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.

Leipzig ile oynadığımız Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında üç gol atan, Avrupa Ligi'nde Wolfsberger'e attığı golün ardından verdiği asker selamıyla hepimizin göğsünü kabartan ve şampiyon ailemizin unutulmaz parçalarından biri olan İrfan Can Kahveci'ye bugüne kadar vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz."

DeAndre Yedlin ve Gedson Carvalho Fernandes için görüşmeler başladı

 

Beşiktaş: 1 - Trabzonspor: 2

 

Fenerbahçe’de Pelkas şoku

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ht02 Şubat 2021 16:37

    Elon musk ın hayali uzay yolculuğu iken,bizim payton çocuklarının hayali fenere başkan olmakmış.Yazık harcadığın paralara,zaten batak olan klüplerin hali ortadayken.Şimdi fener şampiyon olsa ,fener mi şampiyon olmuş olacak yoksa mesut mu irfan can mı? Ne vizyonsuz adammışsın bee,parayı nereye dağıtacağını şaşırmış.Sonuç ; Ya şampiyon olmazssa fener.Daha fazla harca ondan sonra.Madem bu kadar çok parayı çöpe atmayı sevşyosun klübü satın al.Harcadığın parayla kaç fabrika kurulurdu.Çalışanalarına zam yapsaydın bari.Nerdeee..yazık yazık,baba parası böle harcanır.

  • yunus01 Şubat 2021 10:37

    Milyar borcu olan kulüp transfer için parayı nerden buluyor.

  • Bir yorum01 Şubat 2021 01:39

    Gerçekten çok yazık 30  milyon minumum maliyeti olan bir harcama söz konusu!  Bu parayı üretime  katmak varken!  Bence Fb. stadında  büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapılsa  çok daha iyi olur!  Belki de çenglköy  salatası ya da arpalık buğday da ekilebilir.  Bir Ziraat Müh. danışmak lazım.

  • İmparator 01 Şubat 2021 00:07

    İyi ki Galatasaray’a gelmedi..mert hakan dan sonra 2. Golümüz fenere..turşusunu kursunlar..tam fenere layık tam bir şımarık..bize onyekuru Taylan donk gibi karakterli adam lazım..şımarıklar fenere yakışır...emre Belözoğlu nun yaptığı iş bu kadar olur..içi kötü içi...

  • Metallica 31 Ocak 2021 21:43

    Yuksek teknoloji transferi ve insasi icin zamanini harcamasi gereken bir firmanin yoneticisi, kisir dongunun icinde debelenip duruyor, vizyon bazen miras kalmayabiliyor demek ki.

  • Kaçan Grup 190731 Ocak 2021 21:37

    pahalı oldu bu transfer, hayırlı olsun