E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran'dan İsrail'e yanıt: Türkiye ile ilişkilerimizi bozmak istiyor---

İran'dan İsrail'e yanıt: Türkiye ile ilişkilerimizi bozmak istiyor

İran'dan İsrail'e yanıt: Türkiye ile ilişkilerimizi bozmak istiyor
24 Haziran 2022 - 12:27 borsagundem.com

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, İsrail'in iddialarının 'saçmalık' olduğunu söyleyerek, "İsrail'in amacı Türkiye ile ilişkilerimizi bozmak." dedi.

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Said Hatibzade, İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid'in İran'ın İstanbul'daki İsrail vatandaşlarına yönelik saldırı iddialarını 'saçmalık' olduğunu söyleyerek, İsrail'in İran-Türkiye ilişkilerini bozmak istediğini dile getirdi.

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hatibzade, İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid'in dün Türkiye'ye gerçekleştirdiği ziyaretinde yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Khatibzadeh, İsrail'in iddialarının 'saçmalık' olduğunu söyleyerek, "İki Müslüman ülke arasındaki ilişkileri bozmaya yönelik önceden tasarlanmış bir senaryo" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmesinin ardından konuşan Lapid, Türk istihbaratının çok yakın zamanda İstanbul'da bir İran komplosunu ortaya çıkardığını söylemişti.

Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan vatandaşlarına 'Türkiye' tavsiyesi

 

İngiltere Dışişleri Bakanı, Türkiye'ye geliyor

 

İsrail Dışişleri Bakanı Lapid, Türkiye'ye geliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakan ural24 Haziran 2022 14:13

    İranın petrol yüklü gemisine yunan ve abd eşkiya gibi el koyuyor. Biz yapsak barbar oluruz. Ambargo koyuyorlar ekonomik kriz çıksın halk ayaklansın diye. İranı böldüklerinde sıra bize gelecek. İran çok masum değil ama haksız da değil