E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran'dan intikam mesajı---

İran'dan intikam mesajı

İran'dan intikam mesajı
07 Haziran 2017 - 18:00 borsagundem.com

İran'ın başkenti Tahran'daki terör saldırısının ardından İran'dan çok sert bir açıklama geldi

İran Devrim Muhafızları tarafından yapılan yazılı açıklamada, saldırının sorumlusunun Suudi Arabistan olduğu öne sürüldü.

İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutan Yardımcısı General Hüseyin Salami tarafından yapılan açıklamada ise "Şüphesiz ki, bugün Tahran'da olanlar için teröristlerden, onların bağlantılarından ve destekçilerinden intikam alacağız" ifadesinde bulundu.

İran'ın başkenti Tahran'da bugün biri parlamentoda diğeri ise Ayetullah Humeyni'nin mezarında düzenlenen intihar bombalı ve silahlı saldırılarda en az 12 kişi öldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • eskiden07 Haziran 2017 23:26

    Eskiden ülkeler çıkar delikanlı gibi savaşırdı, ulan şimdi herkes terör örgütleri, sömürü ekonomi düzeni üzerinden ayar vermeye çalışıyor. En çok da müslümanlar birbirini kırıyor.En çokda bu oyuna müslümanlar geliyor. İslam ahlakından uzakta bir yaşamın neticeleri bunlar.

  • Gerçek07 Haziran 2017 20:59

    Geri kalmış toplumlar tehdit ederek sadece gelişmiş toplumların projelerine hizmet ederler.

  • ahmet engin07 Haziran 2017 20:06

    ulan yalanci pers usaklari. siz ancak savunmasiz gariban muhtac muslumanlari ve nifak icin digerlerini oldurursunuz... katiller surusu...

  • doğru07 Haziran 2017 18:39

    iran, İsrail kadar tehlikeli bu bölgede...

  • savaşkızışıyor07 Haziran 2017 18:23

    Terörü desteklemeyen ülkemi var, günümüz proxy wars dedikleri terör örgütleri üzerinden savaşla geçiyor. En başında ABD var. DAES ve diğer ülkeler ellierinde. Terör yaratıp, terörle savaşacağım diye tüm coğrafyayı kana buladı ve bulayacak.

  • Ahmet ser07 Haziran 2017 18:04

    Besle kargayı oysun gözünü. Sen terörü desteklersen, bir gün o terör sizi de vurur..Aha da oldu işte..