E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran'dan dünyaya gözdağı---

İran'dan dünyaya gözdağı

İran'dan dünyaya gözdağı
15 Ekim 2015 - 11:46 borsagundem.com

İran devlet televizyonu dün füze ve fırlatma rampalarıyla dolu bir tünelin görüntülerini yayınladı

İran nükleer anlaşmanın ardından füzeleriyle gövde gösterisi yaptı.
Daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış olan görüntülerdeki silahların “hata yapan düşmanlara karşı” kullanılacağı ifade edildi.

İran’ın 14 Temmuz’da  5+1 ülkeleriyle imzaladığı nükleer anlaşmadan sonra "askeri yönden zayıfladığı" iddialarını yalanlamak adına bu görüntülerin yayınlandığı düşünülüyor.

Hacızade, İran’ın savaş başlatma niyetinde olmadığını ancak düşmanların hata yapması durumda, "füze üslerinin bir volkan gibi dünyanın dibinden patlayacağını” söyledi. 

İran bu görüntüleri üç gün önce gerçekleştirdiği uzun menzilli füze denemesinden sonra yayınladı. Denemeden sonra ABD açıklama yaparak İran’ın Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin karanını ihlal etmiş olabileceğini belirtmişti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DOĞRU SÖYLE15 Ekim 2015 13:54

    İŞTE BİR GERÇEK DAHA ASKERİ GÜCÜN ZAYIFSA İNSAN HAKLARI DEMOKRASI VB. TAMAMI FASO FİSO ZENGİN VE SİLAH GÜCÜN KUVVETLİYSE TEK BAŞINA AVRUPAYA AMİRAKAYA KAFA TUTAR HATTA TUTTURURSUN RUSYA BİR ÖRNEKTİR, ÇİN BİR ÖRNEKTİR. TÜRKİYENİN TÜRKLERDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR. BUNUN İÇİN SİLAHLANMALI TEKNİK SİLAHLAR YAPMALIYIZ, KİMYASAL SİLAHLARI MUTLAKA YAPMALIYIZ.

  • abd15 Ekim 2015 11:56

    İran sen kimsin mahallede kavga eden çocuklar gibi konuşur durursun zerre birşey yapamazsın daha Suriye de sizi darmadağın ettiler esedle ikiniz Rusya'dan hemen yardım istediniz şerefsizler ama merak etmeyin Zaman'ı geldiğinde Türkiye sizide yok edecek