E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran Zencani'nin şirketlerine el koydu ---

İran Zencani'nin şirketlerine el koydu

İran Zencani'nin şirketlerine el koydu
25 Ocak 2015 - 09:04 borsagundem.com

İranlı iş adamı Zencani'ye ait Keşm Havayolları (Qeshm Air) İran Petrol Bakanlığı’na devredildi.

İran’ın Keşm Serbest Bölgesi Başkanı Ali Ekber Şabanifer, iş adamı Babek Zencani’ye ait Keşm Havayolları’nın (Qeshm Air) Petrol Bakanlığı’na devredildiğini açıkladı.  Mehr Haber Ajansı’nın haberine göre; devirle Zencani’nin devlete olan borcunun bir bölümü tahsil edildi. Zencani’nin, Keşm Adası’ndaki 5 yıldızlı oteli de borçlu olduğu Serbest Bölge’ye iade edilecek. İran’da yolsuzluk soruşturmalarının odağında bulunan iş adamı Zencani, 30 Aralık 2013′te tutuklanarak Tahran’daki Evin Cezaevi’ne gönderilmişti. 70′e yakın şirkette hisseleri bulunan Zencani, petrolden elde edilen geliri İran Merkez Bankası’na eksik aktarmakla suçlanıyor. Zencani, Türkiye’de Reza Zarrab’ın ortağı olarak tanınıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çalmak ahlakla ilgilidir25 Ocak 2015 17:15

    çalanlar zaten fakirler değil çalanlar zenginler, yöneticiler. onların refah seviyesi zaten yüksek, çalmak fakirlikle ilgili değil ahlakla ilgilidir.

  • bizde hırsızlık, rüşvet normaldir25 Ocak 2015 15:53

    orada hırsızların mallarına el konuluyor, burada polislerin. farslar köklü medeniyettir, bizim gibi osmanlıdan beri yolsuzluğu normal saymıyorlar. müslümanız değil mi?

  • exper25 Ocak 2015 15:19

    ister şeriatla,ister cumhiriyetle,ister monarşiyle yönetilsin sonuçta yöneten ve yönetilen insan oldukça hırsızlık,rüşvet,kadın ticareti,organ mafyası vb bir çok görülmeye devam eder,belki toplumların refah düzeyi yükselitilirse bu suç oranları düşebilir

  • Borsacı25 Ocak 2015 13:45

    İran şeriatla yönetiliyordu değil mi ? Siz bakın ibreti alem için hırsızın kolunu kesmesinler !!!