E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran: Yaptırımlar korona virüs ile mücadeleye engel---

İran: Yaptırımlar korona virüs ile mücadeleye engel

İran: Yaptırımlar korona virüs ile mücadeleye engel
15 Mart 2020 - 19:10 borsagundem.com

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD’nin ülkesine yönelik yaptırımlarının yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı mücadeleyi engellediğini bildirdi.

İran Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Zarif ile Azerbaycan Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov arasında yapılan telefon görüşmesinde, virüsle mücadele konusu ele alındı.

Zarif, ABD’nin İran’a yönelik yaptırımlarını eleştirdiği görüşmede, "ABD’nin tek taraflı zalimce yaptırımları, İran’ın tehlikeli bir salgın olan yeni tip koronavirüsle mücadelesinin önünde önemli bir engel teşkil ediyor. İran ve dünya, bu ağır süreci de aşacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ileri görüş16 Mart 2020 10:32

    korona virüsün icadı abd trump el altından israile yaptırdı.çin ve iranda başgöstermesi düşündürücü kimileri bak abd yede bulaştı diyecek ama bu göstermelik.trump konuşmalarında kendi halkına  ölen ölür diyerek ne kadar  değer verdiği ortaya koydu sonuçta çin ve iran ekonomisini yaptırmlarla  bitiremeyince böyle bir yola başvurdu ve sonuç aldı koronanın  ilacı bile ortaya çıkmadan hazırdı ilerki günlerde israil tarafından bulunacagıda aşikar israilde ölümlü vakanın olmamasıda ayrı.ve bunlar tarihte hiçbir zaman açığa çıkmayacak bu iki ülkenin dünyaya yaptıkları bu ve bunun gibi hainlikler kara bir leke olarak gizli kalacak.

  • Stratejist15 Mart 2020 19:50

    Covid-19 süreci, İsrail in artık ABD için bir yük teşkil etmeye başlaması olabilir mi acaba?

  • South America 15 Mart 2020 19:29

    Bizleri sürekli arkamızdan bıçaklıyorsunuz. Net bir mezhepçisiniz. Türkiyenin tüm iyi niyetine rağmen kuyumuzu kazmaktan başka derdiniz yok. Rusyayla iş tutuyorsunuz. Beter olun diyorum. Dinsizin hakkından imansız gelir.

  • Yorumunla15 Mart 2020 21:25

    Azerbeycanlı kardeşlerimizi de rencide etmiş olabilir misin acaba?

  • anadolu15 Mart 2020 20:52

    haklisin