E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran, Türkiye - Irak sınırında askeri tatbikata başladı---

İran, Türkiye - Irak sınırında askeri tatbikata başladı

İran, Türkiye - Irak sınırında askeri tatbikata başladı
09 Ekim 2019 - 11:14 borsagundem.com

İran Silahlı Kuvvetleri, Türkiye – Irak sınırına yakın, Urumiye kenti yakınlarında ‘Bir hedef, bir kurşun’ sloganıyla askeri tatbikata başladı.

İran Ordu Komutanı Seyyed Abdolrahim Mousavi tarafından yönetilen tatbikata kara kuvvetleri ve hava kuvvetleri unsurları katılıyor.

Hakkâri Irak sınırına yakın Urumiye kenti kırsalında başlayan tatbikatta İran ordusunun savaşa hazır olma, hız ve hareketlilik ve yer değiştirme değerlendirilecek.

General Mousavi, yazılı yaptığı açıklamada, tatbikatın iyi gittiğini ve İran ordusunun aniden gelebilecek bir tehdide hazır olduğunun başarıyla test edildiğini belirtti. General Mousavi açıklamasında ayrıca, “İran sınırını, rejimi, devrimi ve ülkemizi tam anlamıyla savunmaya hazırız” ifadelerini de kullandı.



Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sebati Simez09 Ekim 2019 15:24

    tatbikatı yanlış yerde başlamıssınız.gidin BEA ve sudiarabistan tarıfında başladın abd , fransa ingiltere gemileri orada.

  • fafa09 Ekim 2019 11:38

    Şayet arada biz olmasaydık Amerika size çoktan saldırmıştı,bunu unutmayın.

  • muhaah 09 Ekim 2019 13:29

    sen oldugun için orta doğuda incirlikte.. suriye dağılıncada sayende suriyeye geldi. ypy yi silahlandırdı. tarihh sıfır sende ))

  • fafa09 Ekim 2019 11:35

    Umarım ,İran bir aptallık yapmaz;Tarihte bir hatamız oldu;Türk ,Türk'ü kırdı.Yenilenmez inşallah.