E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran, İsrail'i vurma hazırlığı yapıyor---

İran, İsrail'i vurma hazırlığı yapıyor

İran, İsrail'i vurma hazırlığı yapıyor
16 Nisan 2018 - 13:37 borsagundem.com

Geçtiğimiz günlerde İsrail'in Suriye'de İran'a yönelik düzenlediği operasyonun ardından Tahran hükümetinin İsrail'e misilleme yapacağı öğrenildi

Lübnan’ın Hizbullah’a yakınlığıyla bilinen gazetelerinden Al Akhbar, İsrail’in Suriye’de bir hafta önce düzenlediği ve İran ordusundan yetkililerin öldüğü saldırıya Tahran hükümetinin cevap vereceğini yazdı.

Gazetenin genel yayın yönetmeni İbrahim el Amin, İran’ın misilleme için çok beklemeyeceğini, Filistin ve civarında İsrail’e karşı bir eylem yapılacağını belirtti.

Amin, ayrıca, İran’ın herhangi bir müttefiğe ihtiyaç duymadan bunu kendi başına yapacağını ve kendisini de saklamayacağını vurguladı.

İsrail’in Suriye’deki Tayfur Hava Üssü’ne geçtiğimiz hafta düzenlediği hava saldırısı sonucu biri İran Devrim Muhafızları’nda albay olan toplam 7 İranlı askeri yetkili hayatını kaybetmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • deneme16 Nisan 2018 16:39

    bu olaylar ülkelerin füze fırlatma ve bunları karşılama sistemlerinin kanlı deneme çalışmaları,ölen sünni müslümanlar olunca kimsenin umru değil,abdnin attığı füzelerin %30 unun rus hava savunma sistemini delebildiğini öğrendi mesela,geçende iran husi aracışığıyla riyada attı,denedi öğrendi,insanmı ölüyor önemli değil onlar için

  • Nazım16 Nisan 2018 15:23

    Boş işler bunlar,,ABD yi karşına alman lazım.

  • faruk bulut16 Nisan 2018 14:23

    hahaha 42 yaşındayım 42 senedir aynı terane:))

  • demirkan 16 Nisan 2018 14:22

    GEÇONU SEN.