E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran harekete geçti! Bu sefer hedef ABD değil..---

İran harekete geçti! Bu sefer hedef ABD değil..

İran harekete geçti! Bu sefer hedef ABD değil..
16 Haziran 2019 - 00:16 borsagundem.com

İran, İngiltere Dışişleri Bakanı Jeremy Hunt'ın Umman Körfezi'ndeki iki tankere yönelik saldırının sorumlusu olarak İran'ı işaret etmesi üzerine, bu ülkenin Tahran Büyükelçisi Rob Maker'i Dışişleri Bakanlığı'na çağırdı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Tahran yönetiminin Hunt'ı kınadığı ve bu konuda duyulan rahatsızlığın Londra'ya iletildiği belirtildi.

Açıklamada, Hunt'ın delil ve belge olmadan İran'ı itham ettiği ve Londra'nın bu konuda Washington'un izlediği yolu takip ettiği savunuldu.

İngiltere Dışişleri Bakanlığından dün yapılan yazılı açıklamada, "İran ordusunun bir kolu olan Devrim Muhafızlarının iki tankere 13 Haziran'da saldırdığı neredeyse kesin. Başka hiçbir devlet veya devlet dışı aktör bir şekilde sorumlu olamaz." ifadesi kullanılmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ilkgun salih16 Haziran 2019 11:10

    abd herzamanki davranis ve huyunu sergiliyor.iraka saldirmak icin nukleer silah var diye yalan uydurdu simdide irana saldirmak icin gemiler bonbalandi yalanini uyduruyor .serefsiz uckursuz abd.ancak bu kadar olur.pic.once turkiyedi hedefi onbes temuzu basarsa idi iran cantada keklik olacakti.maksadi ipek yolunu ele geciemek.avcunu yalar

  • Ahmet16 Haziran 2019 08:28

    Yazık