E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran: Azerbeycan ve Ermenistan'ı sağduyuya davet ediyoruz---

İran: Azerbeycan ve Ermenistan'ı sağduyuya davet ediyoruz

İran: Azerbeycan ve Ermenistan'ı sağduyuya davet ediyoruz
27 Eylül 2020 - 17:34 borsagundem.com

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Said Hatibzade, Azerbaycan ve Ermenistan'a çatışmaları durdurmaları ve müzakerelere başlamaları çağrısında bulundu.

Hatibzade, Dağlık Karabağ'daki çatışmalarla ilgili yaptığı yazılı açıklamada "Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki askeri çatışmaları yakından ve endişeyle" takip ettiklerini belirtti.

İran olarak Azerbeycan ve Ermenistan'ı sağduyuya davet ettiklerini kaydeden Hatibzade, "İran, çatışmaların bir an önce durdurulmasını ve iki ülke arasında müzakerelerin başlamasını talep ediyor. İran, ateşkesin sağlanması ve taraflar arasında diyaloğun başlaması için tüm imkanlarını kullanmaya hazırdır." ifadelerini kullandı.

Azerbaycan 'savaş hali' ilan etti

 

Azerbaycan'dan Ermenistan askerlerine 'teslim olun' çağrısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Talha27 Eylül 2020 19:27

    Terör örgütleri ile teröristleri besleyen bir terör devleti de İrandır. Ilk açıklamasında ermenistanın yanında durup azerbaycan a tepki gösteren bu terör sevici devlet sen de bir gün kendi pisliğinde boğulacaksın.

  • Kenan Özmen 27 Eylül 2020 18:37

    İran bok yeme sus

  • mali 27 Eylül 2020 17:44

    Ermenistan bulanık suda balık avlamaya çıkmış. Bütün yüreğimiz ve gücümüzle Azerbaycan yanındayız. Allah Türkleri korusun.