E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran: ABD yaptırımları diplomatik yolu ilelebet kapatır---

İran: ABD yaptırımları diplomatik yolu ilelebet kapatır

İran: ABD yaptırımları diplomatik yolu ilelebet kapatır
25 Haziran 2019 - 09:40 borsagundem.com

İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Abbas Mousavi ABD'nin yaptırımlarının diplomatik yolun ilelebet kapanması anlamına geldiğini söyledi

Iran’ın yarı resmi öğrenci haber ajansının haberinde,  İran’ın lideri Ayetullah Ali Hamaney ve Dışişleri Bakanı Cevad Zarif'i kapsayan ABD yaptırımlarının Washington ile diplomatik yolun ilelebet kapandığı anlamına geldiği belirtildi.

Habere göre, İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Abbas Mousavi,  İran’ın dini liderine ve ülkenin başdiplomatına yönelik boşuna yaptırımlar diplomatik yolun ABD hükümeti ile ilelebet kapatılması anlamına geliyor. Trump hükümeti küresel barışı ve güvenliği sağlamak için kruulan tüm uluslararası mekanizmaları yok etme sürecinde” dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, Pazartesi günü İslam Cumhuriyeti üzerindeki baskıyı artırmayı amaçlayarak, İran’ın lideri Ayetullah Hmaney ve sekiz üst düzey askeri komutana yaptırım uyguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)