E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemIrak'ta polis köpeklerle müdahale edince eylemciler aslan getirdi---

Irak'ta polis köpeklerle müdahale edince eylemciler aslan getirdi

Irak'ta polis köpeklerle müdahale edince eylemciler aslan getirdi
14 Kasım 2019 - 16:28 borsagundem.com

Irak'ta güvenlik güçlerinin köpek kullanarak protesto gösterilerine müdahale etmeye başlaması üzerine eylemciler harekete geçti. Eylemcilerden biri polisin hamlesine karşı sokaklarda aslanla gezmeye başladı.

Irak’ta işsizlik, yolsuzluk ve kamu hizmeti yetersizliğini protesto etmek amacıyla başlayan gösteriler ülkenin çeşitli bölgelerinde devam ediyor. Ekim ayında sokağa dökülen eylemciler, güvenlik güçlerinin sert müdahalesine rağmen protestolarını sürdürüyor.

Polis ve göstericiler arasındaki çatışmalarda zaman zaman akıllara durgunluk veren olaylar da yaşanıyor. Sosyal medyada hızla yayılan ve Lebanon 24 internet sitesinin de yer verdiği bir iddiaya göre, Iraklı göstericiler polislerin köpekle müdahale etmeye başlaması üzerine harekete geçti.

Twitter’da paylaşılan videoda Babil’de bir gösterici, eylem alanına zincirle kontrol etmeye çalıştığı bir aslanla geldi. Aslanın üzerine bir de bayrak bağlayan gösterici, dükkanların önünden geçerken görülüyor.

BM’nin paylaştığı verilere göre Irak’ta 1 Ekim’de başlayan gösterilerde bugüne dek 300’ü aşkın insan hayatını kaybetti.

Irak'ta kabine değişikliğine gidilecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş15 Kasım 2019 09:34

    Cahillikte sınırları zorluyorlar. o aslanı 1 gün besleme sahibini yer yada bir şeye sinirlenir 1 pençeyle adam öldürür. Allah dostunda düşmanında akıllısını medenisini versin.