E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemIrak'ta ABD'nin askeri üssüne füze saldırısı---

Irak'ta ABD'nin askeri üssüne füze saldırısı

Irak'ta ABD'nin askeri üssüne füze saldırısı
13 Şubat 2020 - 22:31 borsagundem.com

Irak'ın Kerkük kentinde ABD askerlerinin de bulunduğu K1 Askeri Üssü'ne füze saldırısı düzenlendi.

Kerkük Operasyonlar Komutanı Korgeneral Saad Harbiye, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kerkük'ün batısında yer alan K1 Askeri Üssü'nün katyuşa füzeleriyle hedef alındığını söyledi.

ABD askerlerinin de bulunduğu üste saldırı sonucu hasar meydana geldiğini belirten Harbiye, olayın ardından güvenlik güçlerinin üssün yakınlarında bir mezarlıkta 10'dan fazla füze atar ele geçirdiğini aktardı.

Harbiye, faillerin bulunması için güvenlik güçlerinin bölgede çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ve13 Şubat 2020 23:14

    Dikkat.... ABD ve Rusya sahada askeri saldırılara hedef oluyor. Bazı güç ve örgütlerin oluşumlarını artık uçakla, uçak gemisi vede bazı aşiretlerle sağlayamıyor. Türkiye önemi bu kargaşalı suriyede en büyük güç örnek: işid, türkiye olamasa hiç bir güç bu örgütü reel manada silahlı kanadını imha edemezdi. Gelecekteki  YPG ve PKK destekleyenler, Türkiyenin diğer kendisi için düşman olmayan bazı örgütleri görmezden gelmesi ile ABD ve RUSYA bol silah ve mühimmat olan suriyede örgütlenip bombalı eylemeler, ülke topraklarında ve askeri üslerine saldırı yapabilir. Türkiye askeri olarak, istediği hedefi yok edecek kabiliyette. O bakımdan, Türkiyeye 2 devle birden yalakalık ve pöf pöf yapmaya başladı. Suriyeden doğacak x örgüt, bu dünya devlerine terör saldırısı yapabilir. Bu güçleri engelleyen tek güç Türkiye olacaktır. Bol bol silah verdiler, kim kimin damı kargaşa hakim çünkü

  • trump14 Şubat 2020 00:18

    senin vizyonunu seveyim. dünyayı yöneten ülkelerin, araç ve mühimmat vermeseler oradan oraya gidemeyecek kendi paralı köpekleri karşısında mağdur olduğunu da öğrenmiş olduk. türkiye olmasa ne yaparlardı...

  • ______,______13 Şubat 2020 23:00

    bence abd kendi kendilerine yapmışlardır.