E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİpsala'da kilometrelerce 'tatilci' kuyruğu---

İpsala'da kilometrelerce 'tatilci' kuyruğu

İpsala'da kilometrelerce 'tatilci' kuyruğu
01 Haziran 2019 - 15:55 borsagundem.com

İpsala Sınır Kapısı'nda saatlerce kuyrukta bekleyen tatilciler, bu duruma tepki gösterdi.

İpsala Sınır Kapısı'nda saatlerce kuyrukta bekleyen tatilciler, bu duruma tepki göstirdi. Ramazan Bayramı tatilini Yunanistan ve Balkan ülkelerinden geçirmek için İpsala Sınır Kapısı'na gelen Neriman Yanmaz, "Yunanistan'dan geçip Balkan ülkelerine gitmek istiyoruz. 4,5 saatten bu yana burada bekliyoruz. Bize tadilat nedeniyle kuyruğun olduğunu söylüyorlar ama bayramın tarihini biliyorlar, bunu erteleyebilirlerdi" dedi.

Hayrettin Duman ise yaklaşık 5 saatir kuyrukta beklediğini belirterek, "Bize kimse neden burada beklediğimizi söylemiyor. Yunanistan'ın işi yavaşlattığını söyleyen var, tadilat diyen var ama olan bize oluyor" diye konuştu. Bayram tatilini Yunanistan'da geçirmek isteyen Mustafa Kirazlı da "Yaklaşık 5 saattir burada sıranın bize gelmesini bekliyoruz. Çoluk çocuk perişan olduk. Bayram tatilni kuyruklarda bekleyerek geçirmek istemiyoruz. Yetkililer buna bir çare bulsun" ifadelerini kullandı.
İpsala Sınır Kapısı'nda uzayan kuyruklar nedeniyle polis gelen araçları Pazarkule ve Kapıkule sınır kapılarına yönlendiriyor. İpsala Sınır Kapısı'nda araç kuyruğu 5 kilometreyi geçti. Türk yetkililer kuyruğun Yunan tarafının yavaş çalışmasından kaynaklandığını belirtti.





Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mahir01 Haziran 2019 16:32

    beter olun yunansyana gideceklermiş bayram tatiline. yahu bayram bu bayram oturun evinizde bayramlaşın tatil değil denize değil büyükseliriniz elini öpmeye gidin. son 15 20 yılda ülke bayramı tatil anlayışına çevirmiş ah ah

  • Volkan01 Haziran 2019 18:38

    Çok kültürlü bir ortamda yaşıyoruz ve ortak değerler gittikçe azaldı. Bana da bayramda gelen çocuk yok artık. 10 yıl önce geliyordu tek tük, Bu sene çikolata vs de almadım. Halbuki 10 yıl önce bir kaç düzine Nestle Damak almıştım. Güvenlik görevlileri vs dağıttım bayramdan sonra, kendim de yedim bir iki tane. Şu an kalan ortak değerler Atatürk, futbol, otopark sorunu, döviz kuru ve enflasyon ile gündeme gelen zamlar vb. Yani bu konuda sohbet edilebiliyor. Onlarda da ters adam ile karşılaşırsan iş siyasete giriyor. Allah dedin mi yobaz oluyorsun. Halbuki en güzel sohbet konusu.