E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemInvestAZ yöneticileri için beraat kararı---

InvestAZ yöneticileri için beraat kararı

InvestAZ yöneticileri için beraat kararı
03 Haziran 2021 - 15:39 borsagundem.com

InvestAZ Yatırım yöneticilerine isnat edilen tüm suçlamalardan beraatına karar verildi.

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde InvestAZ Yatırım yöneticileri hakkında açılan dava, İstanbul ilgili ağır ceza mahkemesinde 25.05.2021 tarihinde görülen karar duruşmasında sonuçlandı. Mahkeme heyeti, aracı kurum yöneticilerine isnat edilen tüm suçlamalardan beraatına karar verdi.

2020 yılından itibaren basına yansıyan SPK suç duyurusu, ağır ceza mahkemesi ve iflas davası gibi haberlerde müşteki olarak adı geçen Yunus Akgün InvestAZ yöneticileriyle ilgili çok sayıda dava, suç duyurusu ve şikayette bulunmuştu. Aracı kurumdan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Son durumda maddi gerçek İstanbul ilgili ağır ceza mahkemesi tarafından da tespit ve tevsik edilmiş olup Yunus AKGÜN'ün bütün iddialarının gerçeğe aykırı olduğu mahkeme tarafından da ortaya konularak 25.05.2021 tarihli duruşmasında şirketimiz ve yöneticileri hakkında bütün iddialar çökmüş ve bütün suçlamalardan beraat edilmiştir” denildi.

Rekabet Kurulu’ndan 13 firmaya soruşturma

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)