E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaInvestAZ yatırım piyasalarında tam gaz ilerliyor---

InvestAZ yatırım piyasalarında tam gaz ilerliyor

InvestAZ yatırım piyasalarında tam gaz ilerliyor
28 Haziran 2017 - 14:10 borsagundem.com

InvestAZ Yatırım Menkul Değerler A.Ş. sermaye piyasalarında hedeflerine tam yol ilerliyor

Yetkili aracı kurumlar arasında gerek müşteri memnuniyetinin yüksekliği gerekse teknolojik yeniliklere verdiği önem bakımından rakiplerinden sıyrılan InvestAZ Türkiye’de 5. yılında hedeflerine tam yol ilerliyor. Değişen piyasa koşullarında da müşterilere hizmet vermeye devam eden InvestAZ Yatırım Menkul Değerler A.Ş. yatırımcıları yeni bir yatırım deneyimini tecrübe etmeleri için Dijital Yatırım Dünyası’na davet ediyor.

Düşük Şikayet Oranları, Yüksek Yatırımcı Memnuniyeti

InvestAZ yatırımcılarına sunduğu üstün teknolojik yenilikler ve başarılı çalışma kadrosuyla yatırımcı şikayetlerini minumum seviyeye indiriyor. %0,0039 gibi düşük bir oranda gerçekleşen resmi şikayet rakamlarını daha alt seviyelere çekmek için her gün kendini geliştirmeye devam ediyor.

Değişen Piyasa Şartlarında da Yatırımın Adresi InvestAZ

Sermaye piyasalarının değişen şartlarına hızlıca ayak uyduran InvestAZ faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Birçok yatırım aracı kurumunun Türkiye piyasalarından çekilmesine rağmen faaliyetlerine Türkiye’de devam edeceğini bildiren InvestAZ piyasanın tüm şartlarında yatırımcıların tek tercihi olabilmek için büyüme odaklı çalışmalarını sürdürüyor. Yatırımcılara sunduğu yatırım araçlarının yanında Forex, VİOP, Futures, Hisse Senetleri gibi yenilikçi ürünleriyle de yatırımda aradığınız ne varsa InvestAZ’de bulabileceksiniz.

Türkiye ve Azerbaycan Sermaye Piyasaları Entegre Oluyor

InvestAZ’nin stratejik ortaklığı ile uzun bir süredir yürütülen çalışmalarda Türkiye’nin Merkezi Kayıt Kuruluşu ile Milli Deposit Merkezi arasında bir köprünün oluşturulması planlanıyor. Çeşitli aşamaları içeren plana göre zaman içinde iki ülke vatandaşlarının iki ülkenin borsasında işlem yaparken kendi kayıt kuruluşunu kullanabilmesi sağlanacak. Plan özellikle Türkiye’nin son dönemde komşularla ve ticaret ortakları ile milli para ile işlem stratejisini de desteklemiş olacak.

Yatırımda Yeni Bir Deneyim: Dijital Yatırım Dünyası

InvestAZ uzun yıllardır sermaye piyasalarında kazandığı deneyimi günümüzün trendleriyle buluşturarak yatırımcılara yeni bir deneyim sunuyor. Dijital Yatırım Dünyası olarak adlandırılan yeni deneyimde, InvestAZ yatırımcıların birçok sorununa çözüm bulmayı hedeflenmiş durumda. Para yatırma-çekme sorunlarından, farklı yatırım araçlarının tek ekrandan kontrolüne ve yatırım hesaplarının kontrolünün daha kolay, daha ulaşılabilir bir noktaya gelmesine kadar birçok sorunun çözümü ve yeni yatırım araçları Dijital Yatırım Dünyasında yatırımcıları bekliyor.

e-Yatırım Hesabı ile Tüm Yatırım Araçları Tek Hesapta

InvestAZ’nin yatırımcılara sunduğu yeniliklerden birisi olan e-Yatırım hesabı ile tüm yatırım araçları tek ekranda her an kontrolünüzde. e-Yatırım hesabı ile dilediğiniz zaman kolayca yeni bir yatırım aracında hesap açarak işlemlere başlayabilirsiniz. Tüm yatırım araçlarında yer alan hesaplarınızı ve güncel durumunu tek ekrandan dilediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz. e-Yatırım hesabınızı anlaşmalı bankalar aracılığıyla 7 gün 24 saat resmi tatillerde bile fonlayabilir veya alt yatırım hesaplarınızı dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden fonlayarak işlemlerinize devam edebilirsiniz.

Her Yatırımcıya Uygun Yatırım Eğitimleri

Farklı yatırım araçlarında her seviyeye uygun yatırımcı eğitimleriyle ön plana çıkan InvestAZ eğitimleri hız kesmeden devam ediyor. Ofis eğitimlerinin yanı sıra webinarlar aracılığıyla her bölgeden yatırımcılara ulaşmayı hedefleyen InvestAZ sürekli geliştirdiği eğitim içerikleriyle de yatırımcıları piyasa koşullarına eksiksiz bir şekilde yetiştirmeyi hedefliyor. InvestAZ’nin sunduğu ücretsiz yatırım eğitimlerine her seviyeden yatırımcı kolayca kayıt olup katılabiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)