E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİnternetten e-ğitimde 5 bomba hisse, 5 dev analiz---

İnternetten e-ğitimde 5 bomba hisse, 5 dev analiz

İnternetten e-ğitimde 5 bomba hisse, 5 dev analiz
26 Eylül 2017 - 07:57 borsagundem.com

Borsa Okulu’nun internetten e-ğitim fırtınasında profesyoneller için planlanan ‘hisse analiz’ seminerleri 2 Ekim’de başlıyor. BİST’in 5 bomba hissesi ekrana geliyor. İşte o hisseler…

BORSAGUNDEM.COM

Borsagundem.com-İnforce işbirliğinde başlatılan internetten e-ğitim atağında, profesyoneller için planlanan ‘hisse analiz’ seminerlerine az bir zaman kaldı. ‘Borsanın Şifreleri’nde geri sayım başladı.

2 Ekim Pazartesi’den itibaren 5 gün süreyle, Sermaye Piyasaları’nın yakından tanıdığı, alanında uzman, piyasa tecrübesi büyük, aracı kurumlarda yöneticilik ve trader’lık yapmış usta isimlerin hocalığında, Borsa İstanbul’un ünlü, gündemin 5 bomba hissesi analiz masasına yatırılacak.

Hem de enine, boyuna…

Titiz bir inceleme, sektör ve yatırımcı bazında yapılan derin bir araştırma sonunda belirlenen, artıları, eksileri ve performanslarıyla çok konuşulan, borsacıların merakla izlediği Halkbank, Garanti Bankası, Vestel, Tüpraş ve Koza Altın, Borsa Okulu’nun “Ben profesyonelim” diyenler için başlatacağı seminerlerde tek tek işlenecek.

Katılımcılar, ‘mali, teknik, piyasa ve risk’ analiz dörtlüsünde, kafasındaki tüm endişeleri giderecek yanıtları bu e-ğitimde bulacak.

İŞTE ANALİZ FIRTINASI

2 – 6 Ekim’de, her akşam saat 19.00-21.00 arasında, 5 hisseden biri A’dan Z’ye ekrana gelecek.

* Her hisse bulunduğu ve olması gereken yerle,

* Fiyat hareketleriyle,

* İşlem hacmiyle,

* Halka açıklık oranından sermayesine;

* Sektöründen piyasa değerine,

* Aylık, 6 aylık, yıllık performansıyla,

* Küresel ve yerel olaylara gösterdiği tepkiyle,

* Likidite durumuyla,

* Alım satımlarıyla ele alınacak.

* İstatistiki bilgiler değerlendirilecek.

* Yabancıların payı, kurumsal yatırımcıların hisseye bakışı tartışılacak.

* Varsa ortak satışları,

* Şirket sermayesi, bedelli bedelsiz artırımları, gerekçeleri,

* Karı, zararı, temettü sevgisi konuşulacak.

* Girişimleri tahlil edilecek. Hissenin ruhu yakalanacak.

ALTIN KURALLAR ANLATILACAK

İşin şiflerini çözmeden, bilgi eksikliğiyle analize soyunan, şirketin yapısını iyi tahlil edemediği ve hisseyi iyi tanıyamadığı için hayal kırıklığı yaşayan borsacılara nerede hata yaptıkları gösterilecek. Yanlış karar alma konusunda, uzman ‘dikkat’ diyecek. Doğru hisseyi, doğru zamanda yakalamanın altın kuralları hatırlatılacak. 

Ve hepsi 120 dakika sürecek.

Hepsi de güçlü, güvenilir, deneyimli, borsa dünyasında saygı duyulan isimler tarafından. Gösterilecek, anlatılacak…

CANLI YAYINDA SORULARA ANINDA YANIT

Dr. Gökhan Ugan, Doç. Dr. Fatih Dalkılıç, Aydın Eroğlu, Özlem Somay ve Zeynep Candan Aktaş’tan kurulu Borsa Okulu ‘Analiz’ Ekibi, seçilmiş 5 hisseye ait ayrıntıları gözler önüne sererken, borsacıların sesli, görüntülü veya yazılı sorularına anında yanıt verecek.

Ve final anı; tüm bu sonuçlar nasıl yorumlanmalı, uzman eğitmen tarafından paylaşılacak. Geleceğe dönük projeksiyonda beklentiler dile getirilecek.

YATIRIMCININ İSTEDİĞİ HİSSENİN ANALİZİ DE DEĞERLENDİRİLECEK

5 gün, 5 hisseyle sürecek ‘Borsanın Şifreleri’nde, Halkbank, Garanti Bankası, Vestel, Tüpraş ve Koza Altın hakkında tüm gerçekler ortaya konmuş olacak. Bu arada bir yatırımcı kafasını kurcalayan bir başka hisseye ait analiz talep ederse, bu istek de değerlendirilecek.

Analiz fırtınası bir ‘tık’la evinize, ofisinize, oturduğunuz kafede önünüze gelecek. Eğitim saatleri içinde bilgisayar başında olmanız, tabletinizin yanınızda bulunması ya da cep telefonuyla sisteme girmeniz yetecek. Eğer dersi kaçırırsanız merak etmeyin, istediğiniz anda video kayıt üzerinden izleyebileceksiniz.

E-ğitim ekranı kapanınca söz artık manzaranın şahidi borsacıda olacak…

Artık bir hisseyi almak da onun kararı, tutmak ya da satmak da…

Haydi buyrun okula…

Ama bir uyarı: ‘Sınırlı kontenjan’dan yararlanmak için lütfen acele edin...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)