E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİnternetten borsa eğitiminde ‘Portföy Sigortasına Giriş’te strateji fırtınası esecek---

İnternetten borsa eğitiminde ‘Portföy Sigortasına Giriş’te strateji fırtınası esecek

İnternetten borsa eğitiminde ‘Portföy Sigortasına Giriş’te strateji fırtınası esecek
31 Ocak 2021 - 02:11 borsagundem.com

Türkiye'de bilinçli yatırımcı ordusu kazandıran tek güvenilir adres Borsa Okulu, hafta sonları internetten eğitime bomba gibi bir konuyla devam ediyor. “Portföy Sigortasına Giriş”in tarihi 6 Şubat. Strateji fırtınasının kayıtları başladı.

BORSAGUNDEM.COM

Borsagundem.com-Inforce işbirliğinin dev projesi, Finansal okuryazarlığı Türkiye çapında yayma girişimlerinin öncü kurumu Borsa Okulu’nun başlattığı internetten ‘hafta sonları borsa eğitimi’ tüm hızıyla sürüyor. Sermaye artırımları, kâr payı ödemesi, halka arzların sırları, uluslararası piyasalarda alım-satım dersleriyle Ocak ayına imzasını atan Borsa Okulu, Şubat’a, yatırım dünyasında yine çok ses getirecek özel bir konuyla başlıyor.

6 Şubat Cumartesi gerçekleştirilecek eğitimin başlığı “Portföy Sigortasına Giriş”. Sermaye Piyasalarının ünlü ismi tarafından işlenecek ders, tam bir strateji fırtınası. Piyasaların sıcak gündemi sert düşüşlerde portföy değerinin belirli bir seviyenin altına inmesinin nasıl engellenebileceğini de burada öğreneceksiniz, yükselişlerden nasıl yararlanılabileceğini de… Tüm kritik detaylar güncel örneklerle katılımcılara aktarılacak.

Analiz ve kritik hamleler eşliğinde ele alınacak olan “Portföy Sigortasına Giriş” Türkiye’nin gündemine otururken, katılımcılara üst düzey yatırımcılığa terfi yolunu da açacak.

KAYITLAR BAŞLADI

Borsada alım satım yapan herkesin katılabileceği internetten borsa eğitiminde, heyecan uyandıran konuyla buluşmak için geri sayım başladı. Kayıtlar açıldı…

 

İŞTE ÖNEMLİ EĞİTİM, İŞTE USTA EĞİTMEN

Dersin adı; Portföy Sigortasına Giriş.

Tarih; 6 Şubat 2021 Cumartesi.

15.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek eğitimde, “Portföy Sigortasına Giriş”, borsanın usta ismi Dr. Gökhan Ugan tarafından işlenecek. Türkiye’nin önde gelen finansal piyasalar eğitmeni, Gündem Medya Grubu yazarı, SPK İleri Düzey ve SPK Türev Araçlar lisans belgelerine sahip, Uluslararası Suiistimal İnceleme Uzmanı (CFE), Risk Yönetimi Güvencesi (CRMA) ve İş Sürekliliği Yöneticisi (CCM) Dr. Gökhan Ugan, Portföy sigortasının maliyetinden ‘dinamik’ ve ‘statik’ stratejilere, geniş bir yelpazede ‘sır’ları anlatacak.  3 saatlik müthiş programda katılımcılar, ‘zararı durdur’, ‘satın al ve tut’, ‘satım-alım opsiyonu tabanlı’, 'ikili risk yönetim' ve 'sabit oranlı' stratejilerle yakından tanışacak.

BOMBA GİBİ DERSTE NELER İŞLENECEK?

• Portföy Sigortasının Genel Özellikleri

- Portföy sigortasının tanımı ve kısa tarihi,

- Portföy sigortasında kullanılan enstrümanlar,

- Portföy sigortasında kullanılan genel kavramlar,

- Portföy sigortasının maliyeti.

• Statik Portföy Sigortalama Stratejileri

- Zararı durdur stratejisi,

- Satın al ve tut stratejisi,

- Satım opsiyonu tabanlı strateji,

- Alım opsiyonu tabanlı stratejib

• Dinamik Portföy Sigortalama Stratejileri

- İkili risk yönetim stratejisi,

- Sabit oranlı stratejiler.

• Uygulama

- Geçmiş veriler kullanılarak portföy sigortalama stratejilerinin performansının ölçülmesi.

 

İŞTE İNTERNETTEN BORSA EĞİTİMİNİN ÜCRETİ

Sermaye Piyasalarına bilinçli yatırımcı ordusu kazandırmada tek güvenilir adres Borsa Okulu’nun açtığı 'sanal pencere', hangi kentte olursanız olun, dünyanın hangi ülkesinde yaşarsanız yaşayın, herkesi kucaklamak için bir kez daha aralanıyor. Derse dahil olmak için bilgisayarınızı, tabletinizi, cep telefonunuzu açıp internete bağlanmanız yetiyor. 6 Şubat 2021 tarihli eğitimin ücreti (KDV dahil) 236 TL.

Hisse bazında hareketler artacak

ASELSAN’ı dünya liderleri arasına sokan üretim

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)