E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİnternetten ‘0’dan 100’e Borsa’da yeni yılın ilk eğitimi başlıyor---

İnternetten ‘0’dan 100’e Borsa’da yeni yılın ilk eğitimi başlıyor

İnternetten ‘0’dan 100’e Borsa’da yeni yılın ilk eğitimi başlıyor
10 Ocak 2021 - 07:50 borsagundem.com

Türkiye’nin yarınları adına Sermaye Piyasalarına bilinçli yatırımcılar kazandıran Borsa Okulu’nda yeni yılın ilk heyecanı başlıyor. İnternetten dev eğitim, iki usta eğitmen, güçlü bir programla 18 Ocak’ta start alıyor. Kayıtlar açıldı…

BORSAGUNDEM.COM

Türkiye’nin tek, finansal okuryazarlığı ülke çapında yayma girişiminin öncü ve güvenilir adresi Borsa Okulu, yeni yıla bomba gibi giriyor;  ‘sanal pencere’ dev bir eğitimle açılıyor.

Borsagundem.com-Inforce işbirliğinde yürütülen organizasyonda, Sermaye Piyasalarının gururu “0’dan 100’e Borsa”, manipülatör oyunlarına karşı uyanık, sosyal medyada kurulan tuzaklara karşı dikkatli, yeni bilinçli borsacıları yatırım dünyasına kazandırmaya devam ediyor.

Güçlü programıyla her mezuniyet sonrası teşekkür yağmuruna tutulan internetten eğitim, dün olduğu gibi bugün de Türk ekonomisine can katacak, Ay-Yıldız’ı 2023 hedeflerine ulaştıracak yatırımcı adaylarını bekliyor.

EĞİTİM TARİHİ 18-22 OCAK 2021

Yatırımcı, bir patronun şirketini kendi cebine mi yoksa gerçekten halka mı açtığını nasıl anlar? Manipülatörlerin tatlı yalanlarına kanmadan, aldatılmadan doğru hisseyi nasıl seçer?

İşte soruların yanıtı, işte yatırım ortamını yakalamanın yolu.

Ustaların, duayen isimlerin kritik hamleleri aktardığı, tasarrruf sahiplerinin yeteneklerini keşfettiği 0’dan 100’e Borsa’nın hedefi çok net; fiyat hareketleri, mali - teknik analiz, risk ve getiri arasındaki ilişkiyi öğrenmiş, alım-satımın inceliklerini kavramış, seçici, analizci, nitelikli, bilgili borsacılar yetiştirmek.

Ustaların mutfağında pişmek, borsada sağlam adımlar atmak isteyen her yatırımcı adayına açık müthiş seminerlerin tarihi 18 - 22 Ocak 2021. Eğitim fırtınası 17 Ocak Pazar günü ‘tanışma webinarı’ ile başlayacak. 5 gün sürecek dersler ise 18 Ocak Pazartesi start alacak. İnternet üzerinden canlı olarak düzenlenen seminerler 20:00 - 23:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Kafaları meşgul eden her soru anında yanıt bulacak.

BİLGİSAYARDAN, TABLETTEN, CEP’TEN BAĞLANABİLİRSİNİZ

Katılımcılara yatırımcı ruhu kazandıran, sadece Türkiye’ye değil, tüm dünyaya açılan bu müthiş eğitim fırsatını kaçırmamak için bilgisayarınızı, tabletinizi, cep telefonunuzu açıp internete bağlanmanız yetecek.

SEMİNERLER DR. GÖKHAN UGAN VE HALİT ACARTÜRK'TEN

Borsanın dev ismi, Türkiye’nin önde gelen finansal piyasalar eğitmeni ve Gündem Medya Grubu yazarı Dr. Gökhan Ugan derin tecrübesiyle, makroekonomik göstergelerin takibi ve yorumu, mali analiz teknikleri, portföy yönetimi ve risk yönetiminin sırlarını aktaracak.

Katılımcılar, destek ve direnç noktalarından temel teknik indikatörlere kritik bilgileri, trend analizinden temel teknik formasyonlara özel ayrıntıları, sermaye piyasalarının tecrübeli ismi Halit Acartürk’ten dinleyecek. Broker’lıktan üst düzey yöneticiliğe, sektörün ünlü aracı kurumlarında önemli görevler üstlenen usta borsacı Acartürk’ün öğretileri ve deneyimleri ışığında fırsatlara açık, risklere karşı uyanık olacaksınız.

İŞTE MÜTHİŞ EĞİTİM PROGRAMI

• PAZAR (17:00 - 18:00) - TANIŞMA WEBİNARI

Yaklaşık 45 dakika sürecek webinarda hem katılımcılarla tanışılacak hem de eğitimin verileceği webinar platformu tanıtılacak.

• PAZARTESİ (20:00 - 23:00) - YATIRIM ORTAMI

Pay Piyasalarına Giriş ve Makroekonomik Göstergeler (Dr. Gökhan Ugan)
Pay piyasalarının genel işlem özellikleri, pay senedi fiyatlarını etkileyen faktörler, piyasalarda fiyat oluşumu, ödemeler dengesi istatistikleri, kredi/risk derecelendirmesi, takip edilmesi gereken temel ekonomik göstergeler.

• SALI (20:00 - 23:00) - DOĞRU HİSSEYİ SEÇME

Mali Analiz Teknikleri (Dr. Gökhan Ugan)
Bilanço kalemleri ve yorumlanması, gelir tablosu kalemleri ve yorumlanması, yatay ve dikey bilanço analizi, oransal analiz.

• ÇARŞAMBA (20:00 - 23:00) - DOĞRU ZAMANI SEÇME

Teknik Analiz (Halit Acartürk)
Trend analizi, destek ve direnç noktalarının tespit edilmesi, temel teknik indikatörler, temel teknik formasyonlar.

• PERŞEMBE (20:00 - 23:00) - DOĞRU KOMPOZİSYONU OLUŞTURMA

Portföy Yönetimi (Dr. Gökhan Ugan)
Statik ve dinamik portföy yönetim teknikleri, portföy riskinin ölçülmesi, portföy kompozisyonunun değiştirilmesi, hisse senetlerinin mevsimselliği.

• CUMA (20:00 - 23:00) - DOĞRU KALDIRACI KULLANMA

Risk Yönetimi (Dr. Gökhan Ugan)
Risk ile getiri arasındaki ilişki, risk yönetiminde kullanılan araçlar, portföyün riskten korunması, portföy getirisinin garanti altına alınması.

KİMLER KATILABİLİR?  ÜCRETİ NEDİR?

İşçi, memur, öğrenci, bankacı, doktor, esnaf, müzisyen, öğretmen, ev kadını, garson, ileriye özgüvenle bakmak, yatırım konusunda uzmanlaşmak isteyen herkese açık olan Borsa Okulu’ndaki seminerlere katılım ücreti (KDV dahil) 750 TL.

ÖDÜLLÜ PORTFÖY YARIŞMASI

2020’nin son eğitimine renk ve heyecan katan büyük sürpriz, 2021’nin ilk buluşmasında da devam edecek. Eğitimin hemen ardından, katılımcılar Borsa Okulu tarafından düzenlenen ‘Ödüllü Portföy Yarışması’nda keyifli bir rekabetle, kendilerini sınama, hünerlerini ortaya çıkarma fırsatını yakalayacak.

Türkiye borsayı online eğitimden öğrendi, katılımcılardan tebrik mesajı yağdı

Borsada yeni hedef 1.700 puan

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TARKUT TARKAN14 Ocak 2021 11:01

    bence bu eğitimlere hiç gerek yoktur.RTALP 1 TL den 66 TL ne gideceğini bu proğrama sorsan bilebilirmi idi.ben hiç zannetmiyorum.bizde kemikleşmiş çöp hisse senetleri var belli fiyata geldimmi alacaksın nasıl olsa bir kaç içinde 5-10 kat artıyor.