E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİnternetten 0’dan 100’e Borsa Seminerleri’nde kazandıran sırlar---

İnternetten 0’dan 100’e Borsa Seminerleri’nde kazandıran sırlar

İnternetten 0’dan 100’e Borsa Seminerleri’nde kazandıran sırlar
07 Şubat 2021 - 11:35 borsagundem.com

Finansal okuryazarlığın tek ve güçlü eğitim yuvası Borsa Okulu, Sermaye Piyasalarına bilinçli yatırımcı kazandırmaya devam ediyor. İki usta ismin eğitmenliğinde 0’dan 100’e Borsa Seminerleri 15 Şubat’ta başlıyor. Kayıtlar açıldı…

BORSAGUNDEM.COM

Türkiye’nin yarınları adına finansal okuryazarlığı tüm ülkeye yayma girişiminin öncü ve güçlü adresi Borsa Okulu'nun, çok konuşulan internetten eğitim hamlelerine bir yenisi daha ekleniyor. Kulvarında rakipsiz, hedefleri büyük olan Kurumun adımları her geçen hafta devleşiyor.

Borsagundem.com ile Inforce işbirliğinde yürütülen dev projede, katılımcıların övgü yağmuruna tuttuğu “0’dan 100’e Borsa Seminerleri”yle Sermaye Piyasalarına bilgili, nitelikli, bilinçli yatırımcı ordusu kazandıran Borsa Okulu, tasarruf sahiplerine zirvenin rotasını çizecek sırlar için 15 Şubat’ta ‘sanal kapı’larını yine açıyor.

KAZANDIRACAK ADIMLARIN SIRLARI

15-19 Şubat haftasında, üretken ve girişimci ruha sahip vatandaşlar olarak Türk ekonomisine can katacak, Ay-Yıldızı 2023 hedeflerine ulaştıracak yatırımcı adaylarını “0’dan 100’e Borsa” da bomba gibi bir program bekliyor.

Borsanın ustası, Türkiye’nin önde gelen finansal piyasalar eğitmeni ve Gündem Medya Grubu yazarı Dr. Gökhan Ugan ile halen aktif olarak borsacılığa devam eden sektörün ünlü ve usta ismi Halit Acartürk, makroekonomik göstergelerin takibi ve yorumu, mali analiz teknikleri, portföy yönetimi ve risk yönetiminin detaylarını katılımcılara aktaracak.  

İki derin tecrübeli isim, bilanço analizinden gelir tablosu yorumlamasına, doğru zamanda doğru hisseyi seçmeden doğru kaldıracı kullanmaya tüm kritik bilgileri paylaşacak. Program sonunda, öğretilerle fırsatlara açık, tuzaklara karşı hazırlıklı olacaksınız.

 

EVDEN, İŞ YERİNDEN, BİLGİSAYARDAN, TABLETTEN, CEP’TEN BAĞLANABİLİRSİNİZ

Edirne’den Kars’a, İstanbul’dan Adana’ya, Bursa’dan Diyarbakır’a, Van’a, Roma’dan New York’a, tüm dünyaya açılan ‘sanal pencere’deki bu eğitim fırsatını kaçırmamak için bilgisayarınızı, tabletinizi, cep telefonunuzu açıp internete bağlanmanız yeter.

MÜTHİŞ PROGRAM… 5 GÜN, 20.00-23.00 ARASI

Ustaların mutfağında pişmek, borsada üzülerek değil gülerek yürümek isteyen her yatırımcı adayına açık müthiş eğitim fırtınası, 14 Şubat Pazar günü ‘tanışma webinarı’ ile başlayacak. 5 gün sürecek dersler 15 Şubat Pazartesi start alacak. İnternet üzerinden canlı olarak düzenlenen seminerler 20.00 – 23.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Kafaları meşgul eden her soru anında yanıt bulacak.

• PAZARTESİ (20:00 - 23:00) - YATIRIM ORTAMI

Pay Piyasalarına Giriş ve Makroekonomik Göstergeler / Dr. Gökhan Ugan
Pay piyasalarının genel işlem özellikleri, pay senedi fiyatlarını etkileyen faktörler, piyasalarda fiyat oluşumu, ödemeler dengesi istatistikleri, kredi/risk derecelendirmesi, takip edilmesi gereken temel ekonomik göstergeler.

• SALI (20:00 - 23:00) - DOĞRU HİSSEYİ SEÇME

Mali Analiz Teknikleri / Dr. Gökhan Ugan
Bilanço kalemleri ve yorumlanması, gelir tablosu kalemleri ve yorumlanması, yatay ve dikey bilanço analizi, oransal analiz.

• ÇARŞAMBA (20:00 - 23:00) - DOĞRU ZAMANI SEÇME

Teknik Analiz / Halit Acartürk
Trend analizi, destek ve direnç noktalarının tespit edilmesi, temel teknik indikatörler, temel teknik formasyonlar.

• PERŞEMBE (20:00 - 23:00) - DOĞRU KOMPOZİSYONU OLUŞTURMA

Portföy Yönetimi / Dr. Gökhan Ugan
Statik ve dinamik portföy yönetim teknikleri, portföy riskinin ölçülmesi, portföy kompozisyonunun değiştirilmesi, hisse senetlerinin mevsimselliği.

• CUMA (20:00 - 23:00) - DOĞRU KALDIRACI KULLANMA

Risk Yönetimi / Dr. Gökhan Ugan
Risk ile getiri arasındaki ilişki, risk yönetiminde kullanılan araçlar, portföyün riskten korunması, portföy getirisinin garanti altına alınması.

ÖDÜLLÜ YARIŞMA

* Eğitimi takip eden 22 - 26 Şubat haftasında katılımcılar arasında "Ödüllü Portföy Yarışması" düzenlenecek.

İNTERNETTEN EĞİTİME KATILIM ÜCRETİ

İş adamı, memur, doktor, mühendis, öğrenci, bankacı, esnaf, işçi, sanatçı, öğretmen, ev kadını, garson, borsa ve sermaye piyasalarında alım-satım, analiz ve yönetim tekniklerini öğrenerek yatırım konusunda uzmanlaşmak isteyen herkese açık olan internetten 0’dan 100’e Borsa Seminerleri'ne katılım ücreti (KDV dahil) 750 TL.

Fonların toplamaya başladığı hisseler

Borsa alternatifi olmadığı için yükseliyor

Borsalarda yönü bu açıklama belirleyecek

Risk iştahı arttı, borsalarda zirve serisi yeniden başladı

BİST açılış seansı emirlerinde değişiklik

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tayfun Y.14 Şubat 2021 23:47

    Bu fiyata bu eğitimi hicbiryerde bulamazsınız. Siddetle tavsiye ederim.

  • borsaci dede14 Şubat 2021 23:16

    Düşük sermaya yüksek kar. 10 kat kazan. VAKBN HALKBANK ZOREN AKBNK

  • Hamido14 Şubat 2021 18:25

    Eskiden"kazanmak için işin o*ospuluğunu bileceksin " denirdi. Teorik bilginin kazanmaktaki payı %10_15

  • Ali uyanık14 Şubat 2021 16:21

    Tüyo varmı tüyo İnsider gerek kazanmaya

  • ben boyle sansin14 Şubat 2021 11:03

    Biz bulduk doğru hisseyi.100 bin den buyana VAKBN HALKBANK Zoren bitirdi bizi bide zararda yiz

  • Kürşad14 Şubat 2021 18:19

    O iki banka kafasını kaldırsa açıkçılar vuruyor, oysa vakıfın çok ta güzel bilançosu var.

  • Hacı Bektaş14 Şubat 2021 00:13

    Okuryazarlık; manipülasyonu, çeteyi, insideri, patron gömlekçi işbirliğini yenmeye yetmiyor, düzenleyici denetleyici otoriteler ky.cının yanında daha dik ve kararlı durmalı.

  • hesapsız13 Şubat 2021 21:47

    nerede zarar açıklamış,  borç batağında, öz sermayesinin beş on katı değerinde ise herkes bu hisselerde kazandı şimdiye kadar. Bankalar... alıp batmaktan iyidir!

  • Ded korkut13 Şubat 2021 21:43

    İnsider, manipülasyon, lisanslı dolandırıcı, medya işbirliği candır, paradır, ky.cı için yıkımdır, hüsrandır, hicrandır,,,bilinenleri bilmek veya öğrenmek ancak patinajdır, boşa ömür tüketmetir.

  • Süreyya13 Şubat 2021 20:38

    Bi sürü anlı şanlı uzman analist kurum önerdi, sözümona model portföylerine eklemişlermiş, biz de araştırdık inceledik aldık, hakkaten çok güzel, beklentilere uygun bilanço geldi, biz aldıktan sonra öneren şanlı diplomalı dolandırıcılar satışa geçti, hisse iniş aşağı yuvarlanıyor, önerip te satışa geçenlerin yakasına yapışmak otoritenin görevi değil mi, telegramdakilere yaptığı gibi... YKBNK hissesi

  • Yahya13 Şubat 2021 20:32

    Ben ne okursam okuyum ve analiz yapayim fark etmiyor. Neden mi? Örnegin Kontrolmatik alacaktim, bir baktim uctu gitti, neden uctu diye bakarken kusda 125bin takipli gaz veren buhur guya 4 aylik hisseye teknik analiz adi altinda 18tlden gaz vermis. Yahu 4 aylik yeni arz olmus hissede teknik analiz mi olur. hisse uctu. 2-3 haftada 78e geldi, ayni zaat gine gazi verdi. Simdi 93 tl. Simdi de ayni numara dinamik isi icin yapiliyor. Bunlara spkdan ceza gelmeden analiz, bilanco okuma bosuna. Yarin borsa aglayan yatirimci ile dolacak örnegin rtalb gibi. Yazik!

  • A. Tekin13 Şubat 2021 15:28

    Sen ne okursan oku. Primli hisseyi öğleden sonra bosaltiyorlar, Aksam tedbir haberi çıkıyor. Daha haber piyasalara düşmeden adamlar operasyonu yapıyor.

  • Süreyya13 Şubat 2021 13:53

    Bilonço okuma, şirket kârlılığı , 30, 50 hissesi hiçbişey, açığa satışla canına okunuyor, üstüne bir fatiha esirgeniyor.

  • Turan10 Şubat 2021 22:27

    Çok pahalı

  • Turkan10 Şubat 2021 16:34

    Borsani beli şirketleri var hep yükseliyor 550 şirket hisseleri hep çöküyor bence borsa yoneteni başkanı şebeke gibi

  • Gerçek07 Şubat 2021 15:02

    Evet bilanço okuma şirket temel yapısı reel borsalarda doğru seçim ama yurdumuz borsasında pek bir gecerliliği yok. nedense bu yıl bilanço verileri kötü olan hisseler çok büyük prim yaptı. Finasal dengeleri olumlu olan iyi kar eden hisseler çok çok geride kaldı, baxıları ise gecen yılki bantlarında sürünüyor. Spekler hangi hisseleri kolay topluyorsa onları götürüyor

  • Teknik Analiz eğitimi07 Şubat 2021 12:28

    Sadece Teknik Analiz eğitiimine katılım olabilir mi? Ücretleme aynı mı?

  • Teknik Analiz Eğiimi11 Şubat 2021 12:22

    Acil bilgiihtiyacım TEKNİK ANALİZ.Diğer konularda bilgim var.O nedenle esnek katılımlı eğitim ve fiyatlama olmalı.Herbir eğitim konusu başlı başına konular.Her konuya birkaç günlük yada saatlik eğitim olmalı.

  • Ümit taş07 Şubat 2021 13:04

    Aslında fiyat çok uygun hepsine katılıp bilgi güncellemek için iyi fırsat