E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİnternetten 0’dan 100’e Borsa eğitiminde Haziran fırsatı---

İnternetten 0’dan 100’e Borsa eğitiminde Haziran fırsatı

İnternetten 0’dan 100’e Borsa eğitiminde Haziran fırsatı
02 Haziran 2020 - 16:55 borsagundem.com

Sermaye Piyasalarının tek ve güçlü eğitim yuvası Borsa Okulu, bilinçli yatırımcı kazandırmaya devam ediyor. 0’dan 100’e Borsa eğitimi 15 Haziran’da başlıyor. Kayıtlar açıldı…

BORSAGUNDEM.COM

Türkiye’nin yarınları adına Finansal okuryazarlığı tüm ülkeye yayma adımlarının öncü ve güçlü adresi Borsagundem.com ile Ege’nin ünlü markası Inforce işbirliğinde yürütülen dev proje Borsa Okulu'nun, çok konuşulan internetten eğitim hamlelerine bir yenisi ekleniyor. Kurum, kulvarında rakipsiz, hedef büyük olunca adımlar da devleşiyor.

Nisan ve Mayıs fırtınasında, borsanın iki usta isminin eğitmenliğinde, büyük ilgi gören ve katılımcıların övgü yağmuruna tuttuğu “0’dan 100’e Borsa” ve “0’dan 100’e VİOP” seminerleriyle Sermaye Piyasalarına bilgili, nitelikli, bilinçli yatırımcılar kazandıran Borsa Okulu, Haziran’da da kapılarını açıyor.

KAZANDIRACAK ADIMLARIN SIRLARI

Cumhuriyet’in 100. Yılı’na üç kala, üretken ve girişimci ruha sahip bir vatandaş olarak Türkiye’yi zirveye çıkaracak adımlardan birini atmanın gururunu taşıyacak, refaha katkı sunacak; kendi geleceği kadar ülkesinin de geleceğine imza atmaya hazır olanlar için; kazandıracak adımların sırları “0’dan 100’e Borsa” eğitimiyle geliyor. 

Borsa Okulu’nun eğitimine katılan yatırımcılardan bomba gibi mesajlar

Vizyoner bakışlara kavuşmayı, kritik hamleleri yapacak yeteneklerini keşfetmeyi arzulayan yatırımcı adayları, yeni bomba borsa eğitimiyle 15 Haziran Pazartesi günü buluşacak. Derslerin sona eriş tarihi ise 19 Haziran Cuma.

EVDEN, İŞ YERİNDEN, BİLGİSAYARDAN, TABLETTEN, CEP’TEN BAĞLANABİLİRSİNİZ

"0'dan 100'e Borsa", borsada kaybetme yolunu kapatan; tökezlemeden, dimdik, uzun solukla, başarıyla yürümek isteyen herkese açık. Edirne’den Kars’a, İstanbul’dan Adana’ya, Bursa’dan Diyarbakır’a, Van’a, Roma’dan New York’a, tüm dünyaya açılan ‘sanal pencere’deki bu eğitim fırsatını kaçırmamak için bilgisayarınızı, tabletinizi, cep telefonunuzu açıp internete bağlanmanız yeter.

Birikimlerini manipülatörlere kaptırmadan, doğru zamanda doğru tercihle hak eden yatırımlarda değerlendirmenin önemli şartları arasında neler yok ki? Hisse nasıl seçilir, bilanço nasıl okunur, nasıl yorumlanır, bir portföy riskten nasıl korunur, bu okulda öğreneceksiniz. Dersler bittiğinde analiz yetenekleriniz gelişmiş olarak yeni bir dünyaya ‘merhaba’ derken, işte o zaman bilinçli bir girişimle parlak bir gelecekte, siz de var olacaksınız.

0'DAN 100'E BORSA DR. GÖKHAN UGAN VE SERDAR ULUCA’DAN

Borsanın ustası, Türkiye’nin önde gelen finansal piyasalar eğitmeni ve Gündem Medya Grubu yazarı Dr. Gökhan Ugan derin tecrübesiyle, makroekonomik göstergelerin takibi ve yorumu, mali analiz teknikleri, portföy yönetimi ve risk yönetiminin sırlarını aktaracak.

Katılımcılar, destek-direnç noktalarından temel teknik indikatörlere, trend analizine, tüm kritik bilgileri, özel ayrıntıları, sermaye piyasalarının çeyrek asırlık deneyimli ismi, ‘teknik analiz’ ustası Serdar Uluca’dan dinleyecek.  Borsagundem.com yazarı stratejist Serdar Uluca’nın öğretileriyle fırsatlara açık, risklere karşı hazırlıklı olacaksınız.

MÜTHİŞ PROGRAM… 5 GÜN, 19.00-21.00 ARASI

15-19 Haziran 2020 haftasında, beş gün saat 19.00 - 21.00 arası Borsa Okulu’nda katılımcıları güçlü bir program bekliyor olacak. Kafaları meşgul eden her soru anında yanıt bulacak, hiçbir şüphe kalmayacak.

• PAZARTESİ - YATIRIM ORTAMI

Makroekonomik Göstergelerin Takibi ve Yorumu (Dr. Gökhan Ugan)
Hisse senedi fiyatlarını etkileyen faktörler, piyasalarda fiyat oluşumu, ödemeler dengesi istatistikleri, kredi/risk derecelendirmesi, takip edilmesi gereken temel göstergeler

• SALI - DOĞRU HİSSEYİ SEÇME

Mali Analiz Teknikleri (Dr. Gökhan Ugan)
Bilanço kalemleri ve yorumlanması, gelir tablosu kalemleri ve yorumlanması, yatay ve dikey bilanço analizi, oransal analiz

• ÇARŞAMBA - DOĞRU ZAMANI SEÇME

Teknik Analiz (Serdar Uluca)
Trend analizi, destek ve direnç noktalarının tespit edilmesi, temel teknik indikatörler, temel teknik formasyonlar

• PERŞEMBE - DOĞRU KOMPOZİSYONU OLUŞTURMA

Portföy Yönetimi (Dr. Gökhan Ugan)
Statik ve dinamik portföy yönetim teknikleri, portföy riskinin ölçülmesi, portföy kompozisyonunun değiştirilmesi, hisse senetlerinin mevsimselliği

• CUMA - DOĞRU KALDIRACI KULLANMA

Risk Yönetimi (Dr. Gökhan Ugan)
Risk ile getiri arasındaki ilişki, risk yönetiminde kullanılan araçlar, portföyün riskten korunması, portföy getirisinin garanti altına alınması

Borsa Okulu hayatlara yeni pencereler açtı, teşekkür yağdı

EĞİTİME KATILIM ÜCRETİ

İş adamı, işçi, memur, öğrenci, bankacı, doktor, esnaf, sanatçı, öğretmen, ev kadını, garson, ileriye özgüvenle bakmak isteyen herkese açık olan 0’dan 100’e Borsa’ya katılım ücreti (KDV dahil) 500 TL.

ABD borsaları 3 ayın zirvesine hazırlanıyor

Boğalar ve ayılar arasındaki savaş risk göstergelerini şaşırttı

Ligler başlamadan yatırımcı futbolda kazandı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.