E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİnternetten “0’dan 100’e Borsa” eğitiminde dev program---

İnternetten “0’dan 100’e Borsa” eğitiminde dev program

İnternetten “0’dan 100’e Borsa” eğitiminde dev program
07 Mart 2021 - 00:59 borsagundem.com

Finansal okuryazarlığı Türkiye’ye yayma hareketinin öncü ismi Borsa Okulu’nda yeni bir heyecan; borsanın sırlarıyla tanışmak isteyen yatırımcı adayları için büyük fırsat. İki ustadan kazanmanın yolları. Eğitim 15 Mart’ta başlıyor. Kayıtlar açıldı.

BORSAGUNDEM.COM

Borsagundem.com - Inforce işbirliğinde yürütülen dev proje, övgü yağmuruna tutulan “0’dan 100’e Borsa Seminerleri”yle Sermaye Piyasalarına bilgili, nitelikli, bilinçli yatırımcı ordusu kazandıran Borsa Okulu, çok konuşulan internetten eğitim ataklarına bir yenisi daha ekliyor.

Kulvarında rakipsiz, finansal okuryazarlığı tüm ülkeye yayma girişiminin öncü ve güçlü adresi Borsa Okulu, tasarruf sahiplerine zirvenin rotasını çizecek sırlar için ‘sanal kapı’larını 15 Mart Pazartesi günü yeniden açıyor.

15-19 Mart 2021 tarihlerinde, Türk ekonomisini zirveye, Ay-Yıldızı 2023 hedeflerine taşıyacak yatırımcı adaylarını “0’dan 100’e Borsa”da müthiş bir eğitim programı bekliyor. 14 Mart Pazar günü ise ‘tanışma webinarı’ düzenlenecek.

EĞİTİM, İKİ "DERİN TECRÜBE"Lİ İSİMDEN

Borsanın ustası, Türkiye’nin önde gelen finansal piyasalar eğitmeni ve Gündem Medya Grubu yazarı Dr. Gökhan Ugan ile halen aktif olarak borsacılığa devam eden sektörün ünlü ve usta ismi Halit Acartürk, makroekonomik göstergelerin takibi ve yorumu, mali analiz teknikleri, portföy yönetimi ve risk yönetiminin detaylarını katılımcılara aktaracak.  

5 gün, 15 saat sürecek eğitim fırtınasında bilanço analizinden gelir tablosunun yorumlanmasına, doğru zamanda doğru hisseyi seçmeden doğru kaldıracı kullanmaya, tüm kritik bilgiler paylaşılacak. Öğretilerle, fırsatlara açık, tuzaklara karşı hazırlıklı olacaksınız.

BİLGİSAYARDAN, TABLETTEN, CEP’TEN BAĞLANABİLİRSİNİZ

Sadece Türkiye’ye değil, kapıları tüm dünyaya açılan bu fırsatı kaçırmamak için bilgisayarınız, tabletiniz veya cep telefonunuzla internete bağlanmanız yetecek.

KİMLER KATILABİLİR, ÜCRETİ NEDİR?

İşçi, memur, öğrenci, bankacı, doktor, esnaf, müzisyen, öğretmen, ev kadını, garson, ileriye özgüvenle bakmak, yatırım konusunda uzmanlaşmak isteyen herkese açık olan “0’dan 100’e Borsa Seminerleri”ne katılım ücreti (KDV dahil) 750 TL.

ÖDÜLLÜ PORTFÖY YARIŞMASI

Eğitimi izleyen 22 - 26 Mart haftasında ise bir sürpriz var. Katılımcılar, Borsa Okulu tarafından düzenlenen ‘Ödüllü Portföy Yarışması’nda keyifli bir rekabetle, kendilerini sınama, hünerlerini ortaya çıkarma fırsatını yakalayacak.

İŞTE MÜTHİŞ EĞİTİM PROGRAMI

• PAZAR (17:00 - 18:00) - TANIŞMA WEBİNARI

Yaklaşık 45 dakika sürecek webinarda hem katılımcılarla tanışılacak hem de eğitimin verileceği webinar platformu tanıtılacak.

· PAZARTESİ (20:00 - 23:00) - YATIRIM ORTAMI

Pay Piyasalarına Giriş ve Makroekonomik Göstergeler / Dr. Gökhan Ugan
Pay piyasalarının genel işlem özellikleri, pay senedi fiyatlarını etkileyen faktörler, piyasalarda fiyat oluşumu, ödemeler dengesi istatistikleri, kredi/risk derecelendirmesi, takip edilmesi gereken temel ekonomik göstergeler.

· SALI (20:00 - 23:00) - DOĞRU HİSSEYİ SEÇME

Mali Analiz Teknikleri / Dr. Gökhan Ugan
Bilanço kalemleri ve yorumlanması, gelir tablosu kalemleri ve yorumlanması, yatay ve dikey bilanço analizi, oransal analiz.

· ÇARŞAMBA (20:00 - 23:00) - DOĞRU ZAMANI SEÇME

Teknik Analiz / Halit Acartürk
Trend analizi, destek ve direnç noktalarının tespit edilmesi, temel teknik indikatörler, temel teknik formasyonlar.

· PERŞEMBE (20:00 - 23:00) - DOĞRU KOMPOZİSYONU OLUŞTURMA

Portföy Yönetimi / Dr. Gökhan Ugan
Statik ve dinamik portföy yönetim teknikleri, portföy riskinin ölçülmesi, portföy kompozisyonunun değiştirilmesi, hisse senetlerinin mevsimselliği.

· CUMA (20:00 - 23:00) - DOĞRU KALDIRACI KULLANMA

Risk Yönetimi / Dr. Gökhan Ugan
Risk ile getiri arasındaki ilişki, risk yönetiminde kullanılan araçlar, portföyün riskten korunması, portföy getirisinin garanti altına alınması.

Borsayı pozitif ayrıştıran hisseler

Para uzmanından piyasa inerken nakitte olun tavsiyesi

Borsada herkes kaybederken onlar kazandı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)