E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİntegral'e SPK'dan idari para cezası---

İntegral'e SPK'dan idari para cezası

İntegral'e SPK'dan idari para cezası
31 Mart 2016 - 18:46 borsagundem.com

SPK haftalık bülteninde yer alana duyuruya göre İntegral Menkul Değerler A.Ş.'ye idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

İntegral Menkul Değerler A.Ş.’nin basın kuruluşlarında yayınlanan haber ve reklamlarının Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn) ve ilgili mevzuat çerçevesinde incelenmesi sonucunda aşağıdaki tabloda yer alan idari para cezasının uygulanmasına karar verilmiştir.

SPK haftalık bülteninde yer alan duyuruya göre İntegral Menkul Değerler A.Ş.'ye Kaldıraçlı alım satım işlemlerine ilişkin reklamında karda ve zararda müşteri hesaplarının oransal dağılımının hatalı kullanılması nedeniyle 26.049 TL idari para cezası uygulanmasına karar verilmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ceza adam01 Nisan 2016 11:58

    bu cezalar neden katlanarak gitmiyorki. 26.000 integral için çerez parası emekli ikramiyesini almış birini batırdığı anda zaten bunun 2 3 katını kazanıyor. ee hergün yüzlerce kişiyi batırdığına göre bence bu cezalar kazandığı parayla orantılı olmalı. Mesela mart ayı kazancının daha doğrusu müşteri batan parasının yüzde 10 gibi

  • Bu kaçınçı31 Mart 2016 22:52

    Adamlar alışkanlık yaptı........