E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİnşaat sektörü temsilcilerinden Bodrum'a destek---

İnşaat sektörü temsilcilerinden Bodrum'a destek

İnşaat sektörü temsilcilerinden Bodrum'a destek
26 Temmuz 2017 - 14:34 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bodrum’da yaşanan depremle ilgili “Depremde ciddi bir hasar ortaya çıkmaması alınan tedbirlerin etkili olduğunu göstermiştir” sözlerine sektör temsilcilerinden destek geldi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon hayatın normal seyrinde tatiline, eğlenmeye devam ettiğini belirterek, “Bodrum tarihinin en büyük depremlerinden birini yaşadı. Vatandaşları etkileyen olumsuz hiçbir şey yok. Böyle bir depremde kendini bu kadar hızlı yenileyen şehir yok. Depremin Bodrum’un yapılarına hiçbir zararı olmaması ayrıca Bodrum’un Türkiye’nin en güvenli yeri olduğunu da ortaya koydu.” dedi.

Bodrum’da uzun yıllardır proje geliştiren Emrağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı H. Kadri Amrağ, “Depremin hemen ardından hayatın Bodrum’da normal seyrine dönmesi ile hem mimarisiyle hem kalitesiyle hem de misafirleriyle Bodrum’un çok güçlü ve önemli bir merkez olduğunu bir kez daha gördük.” değerlendirmesinde bulundu.

Depremden kısa süre sonra Bodrum’da hayatın normale döndüğüne dikkat çeken Amrağ, “Bodrum’da yüksek katlı binalar yok. Doğaya uygun ve güçlü yapıları ile Bodrum, depreme karşı güvenli bir liman. Ayrıca büyük markaların da buluşma noktası. Biz de Bodrum’a yürekten inanan yatırımcılardan biriyiz.” dedi.

HERKES BODRUM MARKASI İÇİN ÇALIŞIYOR

Yaşanan deprem sebebiyle Yunan adalarındaki can kayıplarına üzüldüklerini ifade eden Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar ise “Bu deprem aynı zamanda Bodrum’da mimari planların, güvenlik tedbirlerinin ne denli önemli olduğunu ortaya koydu. Bodrum’da iş yapanların da yatırımlarını ne denli özenli ve ciddiye alarak gerçekleştirdiğini gösterdi.” dedi. HABERTÜRK

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)