E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİngiltere'de halka vitamin desteği---

İngiltere'de halka vitamin desteği

İngiltere'de halka vitamin desteği
28 Kasım 2020 - 13:12 borsagundem.com

İngiltere’de korona virüsle mücadele kapsamında 2,5 milyondan fazla insana ücretsiz D vitamini desteği verileceği açıklandı.

Pandemi sürecinden en büyük darbelerden birini alan İngiltere, yeni kapanmaların daha kısa süreli olması için korona virüs ile mücadelesini genişletiyor. İngiltere’de 2,5 milyondan fazla insana ücretsiz D vitamini desteği verileceği açıklandı.
Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (kovid-19) can almaya devam ediyor. Salgından en çok etkilenen İngiltere salgınla mücadele kapsamında halka D vitamini takviyesi yapma konusunda karar aldı.D vitamini eksikliğinin koronavirüs (kovid-19) riskini artırdığına dair çalışmalar üzerine İngiltere’de yaklaşık 2,7 milyon insana D vitamini takviyesinin ücretsiz sağlanacağı açıklandı.

Ücretsiz teslimatın Ocak ayından başlayarak 4 ay geçerli olacağı belirtilirken, hizmetten desteğe ihtayacı olan kişiler yararlanabilecek.

 

İngiltere üç aşamalı sisteme geri dönüyor

 

İngiltere aşı dağıtımına Ocak ayında başlayacak

 

AB ve İngiltere arasında kriz sürüyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)