E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİngiltere'de akaryakıt krizi kontrol altında---

İngiltere'de akaryakıt krizi kontrol altında

İngiltere'de akaryakıt krizi kontrol altında
30 Eylül 2021 - 10:25 borsagundem.com

İngiltere Hazine Bakan Yardımcısı Simon Clarde, akaryakıt krizinin kontrol altına alındığını söyledi.

İngiltere Hazine Bakan Yardımcısı Simon Clarde, akaryakıt krizinin kontrol altına alındığını ve sıkıntının hafiflemeye devam edeceğini söyledi.

Sky News'a konuşan Clark, "KZriz şu anda kesinlikle kontrol altına alındı" dedi.

Clark, Akaryakıt istasyonlarında durumun iyileşmeye devam edeceğinden emin olduklarını da belirtti.

Bakan Yardımcısı Clark konuşmasında, ağır vasıta sürücüsü sorunun Avrupa genelinde yaşandığını, Avrupa'da ağır vasıta sürücülerinin yaşlanmakta olduklarını da ifade etti.

İngiltere'de istihdam destekleri sona eriyor

 

İngiltere'de kriz derinleşiyor: Bıçaklı kavga!

 

İngiltere'de tedarik krizi için asker devrede

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)30 Eylül 2021 13:37

    Arkadaşlar şöforlazım.   3 - 6 ay denıyor ama gelın. ayda 5 bin sterlin banko. Britnyaexıt oldu ya, bir çok sözleşme, göçmen, çalışan, avrupabilriği haklarından dolayı şut... şut olunca, bir çok açık ortaya çıktı. o bakımdan gelın çalışın, kısa surelı dıyorla ama, bu avruapbirliği çıkış uyumu kriz daha uzun süre sizleri burda tutabılır. harcama işi ucuz, tırada yat kalk, biraz sık dişini, çok buyuk paralarla Turkıye ye doner, ordan franceizing zıncır alır güzel işyeri kurarsınız cocunuza yad akendınıze. hemde ulke ekonomımız fayda gorur. işsahasıda ortaya çıkar. Arkadaşlar girişimci olun. ayda 2830 tl çalışıp ay sonu kredi kartı borçlarına bakacana, yurtdışında 1 yıl çalış ev alırsın, araba alırsın TC de. güzel fırsat. Sağlıkçılar iskandinav ulkelere sağlıkcı alınıyor başvurular açık.  korkmayın. elına frıkalısı iş buluyor, siz anında uyum sağlarsınız çekınmeyın.