E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİngiltere: Virüsü kontrollü yayılım ile yeneceğiz---

İngiltere: Virüsü kontrollü yayılım ile yeneceğiz

İngiltere: Virüsü kontrollü yayılım ile yeneceğiz
14 Mart 2020 - 08:39 borsagundem.com

Boris Johnson "Bu bir kuşağın karşı karşıya geldiği en büyük sağlık tehdidi" diyerek salgınının ciddiyetine işaret etti ama İngiltere'de İskoçya dışında okulların kapatılması ve toplu faaliyetlerin askıya alınması söz konusu değil.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kanuni14 Mart 2020 14:25

    Eninde sonunda Çin in yaptığına gelicek tüm dünya. Malesef bazıları yaşayarak öğrenmeyi tercih ediyorlar. Şuan ki İngilterenin yaptığı açıklamanın aynısı İran'lı yetkiliker 1 önce yapmışlardi. Eskide kaldı o karantina dünyası 2. dünya savasında mıyız diye. Şimdide Birleşmiş milletlerden para dileniyor ve tüm ülke karantine altında. Akılsız ve vasıfsız siyasetcilerin cezasini her zaman ki gibi masum halk çekiyor.

  • HALİL KERTENKELE14 Mart 2020 12:37

    Ne virüsü arkadaş.yıllarca bu ölenlerden daha fazla sigara, grip nezle vs.hastalıklardan ölenler oluyor bir şey olmuyorda neden şimdi.amaç çin ve diger ülkeler ekonomik yönden abd yi  geçmek üzere olduklarından böyle bir olayı abd ve israil tezgahladı ve bu virüsü biyolajik labuarturlarda üretip dünya ya yapdıkları söylenmektedir.ben de inanıyorum.

  • Kanuni14 Mart 2020 14:20

    Bırakın artık şu komplo teorilerini sıkıldık artık. İlkokul muhabbeti bunlar biraz büyüyün artık. Dünya aslında yuvarlakta bile deği? Oda israil oyunu? Nerde ürüyorsunuz? Kafanıza böyle saçmalıkları kim dolduruyor bi tükenmediniz gitti.

  • tv14 Mart 2020 09:58

    nediyon manyak insanları konturollu birşekildemi öldürecegiz diyorsun çare bulsanıza