E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİngiltere Ukraynalı askerlere kendi topraklarında eğitim vermeye başladı---

İngiltere Ukraynalı askerlere kendi topraklarında eğitim vermeye başladı

İngiltere Ukraynalı askerlere kendi topraklarında eğitim vermeye başladı
06 Temmuz 2022 - 09:50 borsagundem.com

Ukrayna ordusundan 10 bin kişilik ilk asker grubu İngiltere'de eğitime başladı

İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, Ukrayna ordusundan ilk asker grubunun eğitimler için ülkeye geldiğini duyurdu. Wallace, yaptığı açıklamada, askerlerin 10 bine kadar Ukraynalı askerin eğitilmesine yönelik program kapsamında geldiklerini belirtti. Rusya'nın Ukrayna'daki özel askeri operasyonu ve Batı ülkelerinin Moskova'yı hedef alan eylemleri devam ediyor.

ASKERLİK YAPMAKLA YÜKÜMLÜLER KALDIKLARI YERDEN ÇIKAMAYACAK

Independent gazetesinin haberine göre Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, askerlik yapmakla yükümlü olan kişiler, çağrı alanlar ve yedek askerler için, ilgili askerlik şubesinin izni olmadan kaldıkları yerin dışına çıkma yasağının olduğunu doğruladı.

865 YÜK VAGONUNA EL KONULDU

Avrupa Birliği’nin (AB) yaptırımları nedeniyle Finlandiya demiryolu işletmecisinin en az 865 Rus yük vagonuna el koyduğu öğrenildi.
Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma, Rusya’nın yer aldığı silahlı çatışma koşullarında düşman tarafına geçişi devlete ihanet sayan yasa tasarısını kabul etti.

Ukrayna ordusu ve Zelenskiy arasında kriz

"Rusya'nın amacı 'yok etmekten' daha fazla"

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ06 Temmuz 2022 15:35

    bir askere öncelikle verilen ve verilecek egitim ölmeden öldürmek olmalı öz güven daima tavanda olmalı aksi halde egitimler silah sesini duyan asker ya teslim olur yada kaçar.

  • ALİ KODUŞ06 Temmuz 2022 10:00

    Erkekse kendileri savassınlar .bekara karı boşamak kolaydın adamların ülkelerini darmağın yaptırdılar.eğitim verseler ne olacak rusya saldırıp topraklarımı işgal edecekler.