E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİngiltere Dışişleri Bakanı, Türkiye'ye geliyor---

İngiltere Dışişleri Bakanı, Türkiye'ye geliyor

İngiltere Dışişleri Bakanı, Türkiye'ye geliyor
22 Haziran 2022 - 12:18 borsagundem.com

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Elizabeth Truss, 22-23 Haziran tarihlerinde ülkemize bir çalışma ziyareti gerçekleştirecektir." denildi.

İngiltere Dışişleri Bakanı Elizabeth Truss, birtakım temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelecek.

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Birleşik Krallık Dışişleri, İngiliz Milletler Topluluğu ve Kalkınma Bakanı Elizabeth Truss, 22-23 Haziran 2022 tarihlerinde ülkemize bir çalışma ziyareti gerçekleştirecektir.

Ziyaret vesilesiyle yapılacak görüşmelerde ikili ilişkilerimizin yanısıra güncel, bölgesel ve uluslararası konuların ele alınması öngörülmektedir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Johnson ile görüşmüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile dün telefonda görüşmüştü. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, görüşmede, savunma sanayisinde iş birliği başta olmak üzere, Türkiye-İngiltere ilişkileri ve Rusya-Ukrayna savaşı dahil bölgesel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Ukrayna'daki tahılın güvenli şekilde ülkeden çıkarılması için mutlaka çözüm bulunması gerektiğini belirtti.

Kavcıoğlu ihracatçılarla bir araya gelecek

 

İngiltere'de enflasyon 40 yılın zirvesinde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)