E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİngiltere Başbakanı Johnson'dan iyi haber---

İngiltere Başbakanı Johnson'dan iyi haber

İngiltere Başbakanı Johnson'dan iyi haber
13 Nisan 2020 - 16:55 borsagundem.com

Dünya genelinde 115 bin kişinin hayatını kaybetmesine neden olan korona virüs nedeniyle yoğun bakıma alınan ve tedavisi serviste devam eden İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın korona virüs testinin negatif çıktığı açıklandı

Daha önce sürü bağışıklığı sisteminden söz eden ve bünyesi güçlü olanın virüsten korunacağını iddia eden Johnson'u bu sözleri büyük tepki toplamıştı. 

SON TESTİ NEGATİF ÇIKTI

Johnson'ın sözcüsü Dominic Raab, Johnson'ın hastaneden ayrılmadan önce yapılan korona virüs test sonucunun negatif çıktığını açıkladı. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, hastaneden ayrılmadan önce tekrar test edildi. Başbakanın korona virüs (Kovid-19) testinin negatif olduğu bildirildi. Hafta sonu yoğun bakım ünitesinden çıkan ve daha sonra da taburcu edilen Başbakan Johnson evinde dinlenmeye çekildi. Başbakanlıktan verilen bilgiye göre, Johnson’un hastaneden ayrılmadan önce tekrar test edildiği ve test sonucunun negatif olduğu bildirildi.

İngiltere'de son 24 saatte 717 kişi yaşamını yitirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mzd13 Nisan 2020 22:46

    borisim kıymetlim proflaktik tedaviyi anlatsana,ester c-d vit-zinc-magnesyum, epa dha -b complex... niye söylemiyon...