E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİngiliz vekillerden YPG rezilliği---

İngiliz vekillerden YPG rezilliği

İngiliz vekillerden YPG rezilliği
04 Nisan 2018 - 10:00 borsagundem.com

İngiltere'den İşçi Partili bir grup vekil, Kamışlı'ya gelerek terör örgütü YPG temsilcileriyle görüştü. Vekiller, YPG'li teröristlere 'dayanışma sözü' verdi

Fransa'da terör örgütü YPG temsilcilerinin Cumhurbaşkanı Macron tarafından Elysee Sarayı'nda ağırlanmasına Ankara'dan sert tepkiler gelirken, skandal bir haber de İngiltere'den geldi.

İşçi Partili İngiliz yetkililer, Suriye'de YPG kontrolündeki Kamışlı'ya giderek terör örgütü temsilcileriyle bir araya geldi, 'dayanışma sözü' verdi.

İngiliz parlamentosunun üst kanadı olan Lordlar Kamarası'nda görev yapan İşçi Partili vekil Maurice Glasman, Kamışlı'da yaptığı konuşmada, "Sizinle uzun süreli bir ilişki için buradayız. Özgürlüğünüzü yok etmeye çalışan tüm insanlara karşı sizi destekleyebiliriz" ifadelerini kullandı.

Glasman, Suriye'nin kuzeyinde bazı bölgeleri gezerek YPG'li ve YPJ'li teröristlerle buluşacağını söyledi.

Bir başka İşçi Partili vekil Lloyd Russell-Moyle ise İngiltere'ye döndükleri zaman parlamento ve İngiliz halkıyla paylaşımda bulunacaklarını söyledi ve Türkiye'ye silah satışının daha dikkatli incelenmesini umduğunu belirtti. İngiliz vekil, "Sizinle yan yana olduğumuzu söylemek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Terör örgütü YPG'nin sözde üst düzey yöneticilerinden Abed El-Kerim Ömer ise daha önce de açıklanmayan benzer görüşmelerin yapıldığını ancak bunun 'resmi' yollarla yapılan ilk üst düzey ziyaret olduğunu söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mali 04 Nisan 2018 12:19

    Bölge terörist yuvası, bataklığı kurutmak lazım, yoksa sivrisineklerle uğraşır dururuz.

  • Cezmi04 Nisan 2018 11:50

    Afrin Halep arası bir yere Rus Askeri Üssü iyi olurdu

  • Cezmi04 Nisan 2018 11:47

    kimbilir hangi adi planlar yapılıyor Abdulhamit yıllarca bunlarla mücadele etti dışarıda başarılı oldu fakat içimizdeki hayinler onu sırtıdan vurdu

  • demirkan 04 Nisan 2018 11:37

    ÇANAKKALE NİN KUYRUK ACISI VAR HALÂ. E KOLAY DEYİL.DÜNYANIN DEV SAVAŞ GEMİLERİ İLE SAVAŞI KAYBETMEK. YİNE KAŞINMAYA BAŞLADILAR. BU KÖPEKLER YALNIZ BAŞINA BİR İŞ YAPAMAZ. ONUN İÇİN HEPBİRLİKTE SALDIRIRLAR.

  • Türkoğlu04 Nisan 2018 11:18

    İngiltere aleyhine çalışanları da biz destekleyelim. Her türlü kolaylığı sağlayalım. Bunlar bu dilden anlarlar. Canımızı yakanların canını yakarız. Kısasa kısas.

  • KERİM 04 Nisan 2018 10:16

    AYIYA SORMUŞLAR ENSEN NİYE KALIN O DA KENDİ İŞİMİ KENDİM GÖRÜR YAPARIM DEMİŞ