E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİngiliz medyum: 2021'de savaş çıkacak---

İngiliz medyum: 2021'de savaş çıkacak

İngiliz medyum: 2021'de savaş çıkacak
01 Ocak 2021 - 09:13 borsagundem.com

Ünlü İngiliz medyum Craig Hamilton Parker, Ortadoğu’da savaş uyarıları, Avrupa Birliği’nin (AB) yakında çökmesi ve ABD Başkanı Donald Trump’ın farklı alanlarda güç elde etmesi gibi 2021 yılı öngörülerini açıkladı.

Daily Express gazetesine göre günümüzün Nostradamus’u olarak adlandırılan medyum Craig Hamilton-Parker, 2017’de “Gelecekte küresel bir grip salgını olacak” diyerek, dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınını tahmin etti.

İngiliz medyum, Trump’ın 2016'da başkanlığı kazanacağını ve İngiltere’nin AB’den ayrılacağını da öngördü.

2021’e girmeye saatler kala yeni yılın, uzun zamandır görmediğimiz savaş, hastalık ve siyasi skandallarla dolu olacağını öngören Paker, AB’nin çökeceğini söyleyerek, “Brexit’ten bir süre sonra AB’nin dağılacağından daha önce bahsetmiştim. 2021’de bunun başlangıcı göreceğiz” dedi.

İngiliz medyum, “ABD ve Avrupa ekonomileri sarsılacak. Bu da dünyadaki diğer ekonomilerin çökmesine yol açabilir” şeklinde bir tahminde de bulundu.

Parker ayrıca, 2021’de Ortadoğu’da bir savaş ve İran ile İsrail arasındaki gerilimin şiddetleneceğini öngörerek, “Bu yılki en tehlikeli çatışmalardan biri olacak” dedi.

Ünlü medyum, Trump’ın bazı alanlarda yeni görevler alacağını iddia ederek, “Trump hızla popüler hale gelecek ve şovlarının gösterimi için Fox TV ile bir anlaşma yapacak. Başkan Biden’dan daha güçlü bir ses olacak ve yine medya aracılığıyla gücü elinde tutacak” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim01 Ocak 2021 17:02

    Çıkarmak istediğiniz fitnenin k.çınızda patlayacağını da bilseydiniz  kendiniz için iyi olurdu!

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU01 Ocak 2021 14:42

    Bunlar yok medyum yok astroloj yok şu yok bu diye yeni yılda yapacaklarını bunlar kanalı ile senaryoları yazıp daha önceden basına sızdırıp sonr film çeviriyorlar.Bunlara dikkat etmek gerekir.Belki de 3.dünya savaşı dahi olma ile benim tahminim ise büyük bir ekonomik kriz olacak 2021 yılında.nedeni ise tüm borsalar balonladı.