E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİngiliz Büyükelçi Richard Moore çok mutlu---

İngiliz Büyükelçi Richard Moore çok mutlu

İngiliz Büyükelçi Richard Moore çok mutlu
27 Şubat 2015 - 02:37 borsagundem.com

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, Beşiktaş-Liverpool maçı öncesi attığı tweet'lerle heyecanını, maç sonrası ise sevincini paylaştı

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, Beşiktaş - Liverpool maçı öncesinde ve sonrasında attığı tweet'lerle yaşadığı heyecanı takipçeleriyle paylaştı. Beşiktaş taraftarı olduğunu belirten Moore maç sonrasında ise mutluluk mesajları attı.

Büyükelçi maç öncesi attığı mesajda, 1990'dan bu yana Beşiktaşlı olduğunu ancak  İngiliz olduğu için hangi tarafı tutacağına karar vermekte zorlandığını, “Görevini yapan İngiliz Büyükelçisi ile 1990’dan bu yana Beşiktaşlı R. Moore arasında bir iç savaş var! Yarışı kim kazanacak?” sözleriyle ifade etti. 


Moore maç sonrasında attığı mesajda ise çok mutlu olduğunu, Beşiktaş başkanı Fikret Orman ile kucaklaştıklarını belirtirken bir sonraki turda rakip olarak Everton'ı istediğini söyledi. Büyükelçinin paylaştığı tweet'e eklediği fotoğrafta maçı 10. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile beraber izlediği görüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)