E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİngiliz bakanlardan Türkiye'ye teşekkür mesajı---

İngiliz bakanlardan Türkiye'ye teşekkür mesajı

İngiliz bakanlardan Türkiye'ye teşekkür mesajı
25 Nisan 2020 - 01:14 borsagundem.com

İngiliz bakanlar, Twitter'dan yaptıkları paylaşımlarda koruyucu ekipman desteği için Türkiye'ye teşekkür etti


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR25 Nisan 2020 18:23

    SÜPER GÜÇ Türkiye zorda olana KOŞAR, yamuk yapanı OKŞAR! Batı tıbbî malzemeden kırılırken ülkemin depoları dolu hamdolsun. Üç gün maskemi almaya gittim eczaneye, boştu, buyrun dediler MASKEMİ GÜLER YÜZLE TAKDİM ETTİLER! Herkese maske bedava, koronaya yakalananların tedavisi bedava, yeme içme bedava, maaşların bir kısmı devletten! Rabbim razı olsun REİS'ten, arkaşlarından.

  • Kerim26 Nisan 2020 08:54

    Bedava peynir fare kapanında olur bedava hiçbirşey yoktur bir şekilde bunların bedeli çıkar devlet bu ödemeleri nereden yapıyor parası bol olsa döviz uçamaz...yarın vergi olarak gariban milletten çıkar müteahhitlere kocamanlara buyukbisadamlarina kredi hibe destek bolca verilir esnaf vergisini ksv ötv yi vermez zam yapar işini halleder.olan memur işçi emekliye olur bu bedavaların bedeli onlar in üzerine yikilir

  • Sakalsız25 Nisan 2020 19:31

    Konya vefayı aradım maske sordum telefondaki kardeşimiz bizede dağıtmadılar diyip üzgün olduğunu belirtti!biz vergi veriyoruz taraf tutmuyoruz,ben hiç bir partili değilim hatta hayatımda hiç oy kullanmadım,kullanmamda!hepsi soytarı!akp dışarıya biz büyük mesajı vermiş!içeride halk bunu görüyor!futbol takımı tutar gibi lütfen siyasi partilerini tutmayalım!aynı gemideyiz kardeşim

  • kenan25 Nisan 2020 15:19

    bana kod geldi lakin dolaştığım hiç bir eczanede maske yok. bu maskeler bereye gönderildi neden eczanelerde maske yok.

  • AhmetK25 Nisan 2020 12:49

    Anlamayan gerizekalılara acıklama: hibe degil satıs bu işlem. Hemen bizden bağıs isteniyor, avrupaya hibe aglamasona başlamayın( sanki hayatında devlete bagıs yapmıslar gibi) Sizler devletın herseyınden yararlanıp, sabah aksam küfür eden ahmaklarsınız..

  • Vatandaş 25 Nisan 2020 12:42

    Hâlâ başvuruma bir tane maske alamadık, ne sms geldi, ne kod. Kendi cebimden 5 tl ye aldığım maskeleri kullanıyorum.

  • % 2525 Nisan 2020 12:36

    troller burada da iş başında . kim bilir bir kişi haberi 500 kere tıklıyor dur muhtemelen

  • Trk25 Nisan 2020 12:17

    1 sterlin 8 TL den fazla masallah adamlar bizi cok seviyor

  • Eskici 25 Nisan 2020 12:06

    Zor günler dostuyuz insanlık görün

  • Sait25 Nisan 2020 11:35

    Elin ingilizi ne hediye..Turke satmak yasak takmamak yasak ceza..adamlar döviz içinde yüzüyor yetmiyor..Turke zırnık yok...alışverişi ithalatı keselim bari..gerçi ölünce ithalatda yapamayiz

  • ..25 Nisan 2020 11:14

    Önce kendi milletinin vatandaşının ihtiyacını karşıla.. çocul çocuk yetim haklarını elin yabancı ülkelerine göndermeden önce.. kaç tana aile hekimin ve sağlıkçın ŞEHİT oldu, malezme yetersizliğinden ? bunları hayer yapanları susturup, elin ingilizine malzeme gönderiyirosunuz... vatandaşlar dahi almadı ne maske ne başka bişe. yalan dolan şow. Seçimlerde millet hesbaını soracak. ingiliz oy kullanmayacan seçimde. 

  • : )25 Nisan 2020 11:12

    HALA 1 MASKE GELMEDİ. SMS GELMEDİ. KOLONYA GELMEDİ. nerede bizim maskeler ?

  • reis25 Nisan 2020 09:20

    yardımlara bir sözüm yokta bizler de hala bola döke maske kullanamadık.akşam kolonaya ile yıkıyarak eliimzdekileri tutuyoruz.geçen noter beyefendi maskesiz i,çeri alamadı tanesini 4 tl den buldum..

  • Türkoğlutürk 25 Nisan 2020 08:18

    Kredi istemek için yapılan yağlama. Malüm kimse kredi vermiyor. Eurobond çıkarsak yüzde 8 ile anca satacak. Tek çare şirinlik sanıyor. Osmanlı da avrupada borç alamayınca japonyaya hediye gönderip borç istemeye kalkmıştı.

  • Aydın25 Nisan 2020 04:55

    Türkiye döviz krizinde ingiltereye yardım ediyor...Çin de döviz bolluğu var...Çin ingilize bozuk mal satıp tonlarca para alıyor..senin kasan tam tıkır .

  • Osman25 Nisan 2020 03:54

    Korona dostluğu da , kardeşliği de öğretti be !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hepimiz İnsanız iki kulak , iki göz  , bir burun , beş parmak.Hepimiz deliye güler ölüye ağlarız.Milyarlarca yüz şekli , birbirine benzemeyen parmak izi , göz rengi , yüzlerce renk ırk renk boy pos ama osurunca hepimiz  güleriz.Demekki hepimiz adem ile havvanın çocuklarıyız.