E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİngiliz atları lüks otomobil fiyatına satılacak---

İngiliz atları lüks otomobil fiyatına satılacak

İngiliz atları lüks otomobil fiyatına satılacak
18 Ekim 2017 - 12:38 borsagundem.com

Türkiye'de bireysel olarak ilk kez Sadun Oktav tarafından organize edilen Safkan İngiliz Yarış Atı Müzayedesi 21 Ekim Cumartesi günü Adana Atlı Spor Kulübü'nde düzenlenecek

Türkiye'de bireysel olarak ilk kez Sadun Oktav tarafından organize edilen Safkan İngiliz Yarış Atı Müzayedesi 21 Ekim Cumartesi günü Adana Atlı spor Kulübü'nde düzenlenecek. Yurt içi ve yurt dışından pek çok alıcının katılacağı müzayedede ünlü atların tayları 10 ile 300 bin lira arasında alıcı bulacak.

Bireysel olarak Türkiye'de ilk kez Sadun Oktav tarafından geçtiğimiz yıl organize edilen Safkan İngiliz Yarış Atı ve Damızlık Müzayedesinde satılan pek çok tay önemli yarışlarda birincilik etti.

Oktav, tecrübelerinden aldığı referanslar ile müzayedenin ikincisini düzenlediğini aktardı. Toplamda 52 tay ve damızlığın satışa sunulacağını aktaran Sadun Oktav, Victory Gallop, Lion Heart, Cuvee, Kaneko, Perfect Storm gibi ünlü İngiliz safkan temsilcilerinin taylarının 300 bin liraya kadar alıcı bulacağını dile getirdi.

Müzayedenin 21 Ekim Cumartesi günü Adana Atlı Spor Kulübü'nde düzenleneceğini bildiren Sadun Oktav, "Bir şampiyona sahibi olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)