E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİnfo Yatırım’dan yenilikçi bir adım daha!---

İnfo Yatırım’dan yenilikçi bir adım daha!

İnfo Yatırım’dan yenilikçi bir adım daha!
14 Temmuz 2021 - 14:22 borsagundem.com

İnfo Yatırım’dan yenilikçi adımlarına devam ediyor: Projesini veya girişimini gerçekleştirmek isteyenlere "Kitlesel Fonlama"

Projesini veya girişimini gerçekleştirmek isteyen ancak bunun için öz kaynak ve çekirdek sermaye yetersizliği yaşayan kişiler için; İnfo Yatırım yeni nesil alternatif finansman yöntemi Kitlesel Fonlama ile yeni bir yol açıyor.

Kitlesel Fonlama;  bir proje, girişim ya da ürünün hayata geçmesi için gerekli fonun, birçok küçük yatırımcının dijital platformlar üzerinden fon sağlamasına olanak sağlayan bir yatırım ve fon toplama sistemidir.

İnfo Yatırım, kitlesel fonlamaya aracılık edebilmesi ve kitlesel fonlama platformu işleticisi olmak konularında gerekli ön hazırlıkların yapılmasına ve kitlesel fonlama platformunun hayata geçirilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu’na başvuruda bulunmuştur.

Yaptığı farklı çalışmalar ve ürünler ile adından çok söz ettiren İnfo Yatırım, görünen o ki kitlesel fonlama alanında da yer alarak, destek arayan projelerin hayata geçmesine olanak sağlayacak.

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)