E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİnfo Yatırım’dan İnfo Akademi ve iş garantili Borsa Okulu!---

İnfo Yatırım’dan İnfo Akademi ve iş garantili Borsa Okulu!

İnfo Yatırım’dan İnfo Akademi ve iş garantili Borsa Okulu!
18 Kasım 2020 - 07:19 borsagundem.com

Sermaye piyasalarının ihtiyaç duyduğu nitelikli, bilgili ve bu piyasalara gönül verecek genç profesyonelleri yetiştirmek ve iş imkanı sağlamak için İnfo Yatırım, İnfo Akademi üzerinden Borsa Okulu aracılığıyla eğitimlerine başlıyor.

Türkiye'de bankacılık iştiraki olmayan aracı kurumlar arasında lider olmayı hedefleyen İnfo Yatırım, bir yandan sektörel başarılarını sürdürürken diğer yandan da finansal okuryazarlığın artmasına destek vermektedir. Aynı zamanda sektöre genç ve nitelikli profesyoneller kazandırarak ülkemizin ve sektörümüzün geleceğine de yatırım yapmaktadır.

İnfo Yatırım, İnfo Akademi ile finansal okuryazarlığa destek olarak, sermaye piyasası ürünleri hakkında yatırımcı veya yatırımcı adaylarının bilgi düzeylerini artırmayı amaçlarken iş garantili Borsa Okulu ile sermaye piyasaları alanında çalışmak isteyen genç ve dinamik insanları yatırım sektörüne kazandırmaya çalışmaktadır.

İNFO AKADEMİ İLE ÜCRETSİZ ONLINE SERMAYE PİYASASI EĞİTİMLERİ

İnfo Akademi üzerinden finansal okuryazarlığa katkı amacıyla hisse senetleri, sabit getirili kıymetler, kaldıraçlı ürünler (VIOP + FX + Opsiyon) ve riski önlemeye yönelik korunma amaçlı işlemler ile ilgili temel ve teknik eğitimler verilmektedir.

Eğitimlere katılımlar tamamen ücretsiz olup, Teknik Analiz / Temel Analiz /  Algo Trade / Mali Tablolar Analizi / Kaldıraçlı İşlemler / Kurumsal Risk Yönetimi ve Hedging eğitimleri belirli aralıklarla tekrarlanmakta ya da gelen talepler doğrultusunda farklı konularda eğitimler düzenlenmektedir.

Ayrıca katılımcılarla yapılan anketler ile en çok talep edilen eğitimler listeye alınarak, öneriler doğrultusunda yeni eğitimler de İnfo Akademi eğitim listesine eklenmektedir.

İnfo Akademi’de eğitimler 2 haftalık periyotlar halinde düzenlenmekte ve katılmak isteyen herkese ücretsiz katılım hakkı sunulmaktadır. Eğitimler online olarak verilmektedir.

BORSA OKULU KAPILARINI İNFO AKADEMİ İLE AÇIYOR!

Sermaye piyasalarının ihtiyaç duyduğu nitelikli, bilgili ve bu piyasalara gönül verecek genç profesyonelleri yetiştirmek ve bu gençlerimize iş imkanı sağlamak için İnfo Yatırım bünyesinde kurulmuş olan İnfo Akademi üzerinden Borsa Okulu aracılığıyla eğitimlerine başlıyor.

Borsa Okulu’nun ilk dönemine üniversitelerin İİBF bölümleri, Finans, Sermaye Piyasası ve Borsa, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği gibi bölümlerinden mezun ya da 4. Sınıf öğrencisi 1.000’e yakın başvuru gelmiştir.

Yapılan değerlendirmeler ve ön elemeler sonrasında 50 kişi belirlenmiş olup, bu 50 kişi uzman ve deneyimli bir ekip tarafından yapılan mülakatlar sonrasında Borsa Okulu’nun ilk dönemi için 15 öğrencisi belirlenmiştir.

Borsa Okulu ilk öğrencileri ile kapılarını 1 Aralık 2020 tarihinde uzman eğitim kadrosunun vereceği eğitimler ile açacaktır.

Borsa Okulu eğitim takvimi 6 ay sürecek şekilde planlanmış olup, öğrenciler isterlerse İnfo Yatırım Genel Müdürlük veya irtibat bürolarında haftada 2 gün staj yapabileceklerdir.

Borsa Okulu eğitimleri sonrasında yapılan sınavlarda başarılı olan öğrencilere, İnfo Yatırım’da iş ve çalışma olanağı sağlanacaktır.

Borsa Okulu eğitimleri, alanında uzman Prof.Dr. Erhan ASLANOĞLU, Prof.Dr. Sabri Burak ARZOVA, Prof.Dr. Sadi UZUNOĞLU, Hüseyin AKSEKİ, Mert YILMAZ, Mine UZUN, Hakan YILMAZ, Yunus ŞAHİN ve Umut KURCAN tarafından verilecektir.

Borsa şirketlerinden kâr atağı

Sermaye piyasalarında yatırımcı sayısı 18 milyon

Lütfi Elvan ekonomideki yeni yol haritasını açıkladı

ABD borsaları vaka sayısındaki hızlı artışla günü ekside kapadı

Powell: Yakın vadede önemli zorluklar ve belirsizlikler devam ediyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)