E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri Listesiİnfo Yatırım'dan 2021 hisseleri---

İnfo Yatırım'dan 2021 hisseleri

İnfo Yatırım'dan 2021 hisseleri
06 Ocak 2021 - 11:12 borsagundem.com

İnfo Yatırım, Tüpraş ve Petkim'i hisse öneri listesine ekledi. Kurum 2021 yılında piyasalara ve diğer hisselere yönelik beklentilerini de yayınladı.

İnfo Yatırım'ın konu ile ilgili raporunda şu değerlendirme yapıldı:

"Kara Göründü!

2020 yılı arkasında tarihe geçecek bir pandemi ve ekonomik durgunluk bıraksa da yılın son aylarında gelen başarılı aşı haberleri 2021 beklentilerini yeniden toparladı ve bir çok sektör için karanın göründüğüne işaret etti. 2021 küresel likidite bolluğu ve şirket karlarındaki artış beklentileriyle hisse senetleri için iyi bir yıl olacak gibi duruyor. Yurt içinde ise yüksek faizler ve enflasyonla mücadele 2021 ilk yarısının ana hikayesi olacak gibi görünüyor.

Ekonomi yönetimindeki değişim sonrası sermaye akımlarının olumlu etkilemesini beklediğimiz Garanti Bankası ve Akbank hisselerini öneriler listemizde tutmaya devam ediyoruz. Döviz pozisyonları dolayısıyla zayıf bir üçüncü çeyrek karlılığı getiren Türk Telekom hisseleri de kurlardaki öngörülebilirliğin artmasıyla en beğendiklerimiz arasında kalmaya devam edecek.

Faizlerdeki yükselişe hassasiyeti dolayısıyla Tofaş’ı model portföyden çıkarırken, aşı tarafındaki olumlu gelişmeler ile birlikte Tüpraş’ı en beğendiklerimiz arasına alıyoruz. Tarım ve petrokimya alanındaki yatırımları, güçlü net nakit pozisyonu ve pandemi sonrası çabuk toparlanmasını beklediğimiz taahhütçülük işlerinin etkisiyle Tekfen Holding’i de en beğendiklerimiz arasında tutuyoruz.

Küresel toparlanma ve aşılanma ile petrokimya ürünlerine talebin artması ve marjların yeniden toparlanması sebebiyle Petkim’i öneriler listemize alıyoruz. Birleşme sonrasındaki pozitif etkiler, üçüncü çeyrek itibariyle iyileşen talep koşulları ile birlikte Şişe Cam favorilerimiz arasında kalıyor. Enerji fiyatlarındaki yüksek seyir, kur tarafındaki açığın azaltılması ve önümüzdeki döneme ilişkin olumlu kur beklentileri Alarko Holding’in karlılığı için olumlu katalizörler olarak ortaya çıkıyor.

Yatırımcı sayısına paralel olarak Borsa İstanbul’un yüksek seyreden işlem hacimleri İş Yatırım’ın kar beklentilerini her geçen gün yukarı çekmeye devam ediyor. Beyaz eşya sektöründe güçlü iç talebe, üçüncü çeyrek itibariyle ihracatın eklenmesi, kapasite kullanımında son çeyrek daha yüksek beklentilerimizin olması ve yüksek EURUSD paritesinin pozitif etkileri dolayısıyla Vestel Elektronik de en beğendiklerimiz arasında kalıyor."

İş Bankası’nda Bali dönemi bitiyor

Borsada yerli yatırımcı sayısı 2 milyona yaklaştı

Borsa İstanbul güne kritik seviyede başladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • klas25 Ocak 2021 00:05

    bence şu an en ucuz hisse işfin benim maliyetim 395 hala sürünüyor anlamadım

  • cemal sakal06 Ocak 2021 14:59

    tirekutsan olmuksa hisselerinin tamamını almış hissede değişiklik olabilir.

  • Hasan06 Ocak 2021 16:46

    Satın alım ile şirketten para çıkışı yaşanır , hisse düşer. Öyle olması lazım

  • ALEVİ DİNİNDENİM06 Ocak 2021 13:34

    Bazı hisselerden almaya devam ediyorum .Aşırı dip seviyesindeler. İyi kalpli insanlara bol kazanç diliyorum. FAŞŞİZM KÖTÜDÜR VE SORGULAYARAK YAŞA.Alevi dininin piri Bektaşi Veli. “OKUNACAK EN YÜCE KİTAP İNSANDIR “ der.

  • Pirvelioglu12 Ocak 2021 20:52

    Alevilik yeni bi din mi

  • VS06 Ocak 2021 12:05

    tek kelime ile borsada sat zamanı gelmiştir.

  • acacu06 Ocak 2021 22:46

    Yabancı girişi net şekilde her gün devam ediyor. Sen sat, yabancılar belirli hisseleri yükseltirken izlersin. 

  • HÜLYA KOBALT06 Ocak 2021 12:04

    bana inandırıcı pek gelmiyor nedeni de borsa doyum noktasına geldi.küçük ve batık meilli hisse senetleri yakında patlayacaklar.enderks gidecek ise eğer 30 endeks li hisse senetleri patlama yapması gerekmektedir.bir % 20-30 luk düzeltme olmadan bu yükselirleş hisse senedi yıkma olarak görmekteyim.

  • Mg06 Ocak 2021 11:31

    Bütün gelgel’ciler ky avında! yazık!!! Neymiş efendim 69 TL iken ortada olmayanlar 113 iken tüpraş’a gelgel yapıyorlar. 3,70’den ve de üzerine %20 bedelsiz dağıtan petkim’de tavsiye vermeyen gelgel’ciler şimdi 5,25’ten gelgel yapıyorlar, 6,80’de garanti’ye banka bilançoları batak dolu diyenler aynı banka 10,25’ken koş geç kalma diyorlar...Yazık ki çok yazık ky olana!!!

  • acacu06 Ocak 2021 22:50

    Garan da citibank 1-2 ay önce %30 civarında paya sahipken şuan %40 ın üzerine çıktı. Her gün topluyorlar. Aynısı Tuprs için de geçerli. Yabancı gelmeye devam ettiği sürece düzeltme yapamaz.