E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİnfo Yatırım Metaverse dünyasına InfoVerse ile adım atıyor!---

İnfo Yatırım Metaverse dünyasına InfoVerse ile adım atıyor!

İnfo Yatırım Metaverse dünyasına InfoVerse ile adım atıyor!
27 Mayıs 2022 - 11:16 borsagundem.com

Türkiye’nin en yenilikçi aracı kurumlarından İnfo Yatırım, yeni irtibat büroları ile hizmet ağını genişletmeye devam ederken, gelişen teknolojilere anında uyum gösterip yepyeni bir hizmet ile yatırımcıların karşısına çıkıyor

1994 yılından bu yana bireysel ve kurumsal yatırımcılara, sermaye piyasası araçlarının alım – satım aracılığının yanı sıra, yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi ve kurumsal finansman hizmetleri sunan İnfo Yatırım, dönemin en popüler sanal platformu Metaverse’deki buluşma noktası InfoVerse sayesinde yatırımcılarına bambaşka bir deneyim sunuyor.

Sanal evrende de İnfo Yatırım’a istedikleri an ulaşabilecekleri bir alan yaratarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren İnfo Yatırım, InfoVerse buluşma noktası ile ilk kez bir aracı kurumu Metaverse’e taşıyor. Bu sayede ekonomi dünyası ve yatırımcılar İnfo Yatırım’ı bambaşka bir boyutta deneyimleyebilecekler.

Şirketlerin yoğun ilgi gösterdiği ve ciddi bir ekonomik büyüklüğün oluştuğu Metaverse, teknolojide de yepyeni bir dünyanın da kapılarını araladı. Metaverse etkisiyle iş ve özel yaşam alanları farklı bir boyuta geçiyor. Türkiye’nin en yenilikçi aracı kurumlarından İnfo Yatırım yatırımcıların 7/24 buluşabileceği, verilecek eğitimlerle birlikte finansal okuryazarlığın artacağı, finans dünyası için farklı bir boyut olan InfoVerse Buluşma Noktası’nı kurdu.

26 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek basın etkinliği ile birlikte kamuoyuna tanıtılacak İnfo Yatırım Metaverse Buluşma Noktası InfoVerse’te, kullanıcılar sermaye piyasası enstrümanları hakkında detaylı bilgilere ulaşılabilecek, ülkemizin önde gelen akademisyenlerinin Türkiye ve Dünya ekonomisine ilişkin görüşlerini alabilecek, piyasa profesyonelleri ile yatırımlarına yön verebilecek, teknik ve temel analiz, algoritmik trade, alım satım stratejisi oluşturma gibi eğitimlere katılabilecekler.

Yatırımcılar InfoVerse adresine https://infoyatirim.com/infoverse/ linkinden ulaşabilecekler.

İnfo Yatırım’ın net dönem karı yüzde 96,3 arttı

 

İnfo Yatırım’da üst düzey atama ve görev değişikliği

 

İnfo Yatırım, yüzde 65 oranında bedelsize gidiyor

 

İnfo Yatırım’dan yepyeni bir dijital adım: Görüntülü Hesap Açma

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)