E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİnfo Yatırım fidan bağışı için kampanya başlattı---

İnfo Yatırım fidan bağışı için kampanya başlattı

İnfo Yatırım fidan bağışı için kampanya başlattı
30 Temmuz 2021 - 19:09 borsagundem.com

İnfo Yatırım'dan yapılan açıklamada, fidan bağışı için #Challenge hareketi başlatıldığı duyuruldu

Bireysel ve kurumsal yatırımcılara, sermaye piyasası araçlarının alım – satım aracılığının yanı sıra, yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi ve kurumsal finansman hizmetleri sunan İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Güney sahillerimizde içimizi yakan orman yangınlarıyla ilgili olarak TEMA Vakfı'nın başlattığı "Yeniden Yeşerteceğiz" kampanyasına 10 bin fidan bağışı ile katıldı. İnfo Yatırım ayrıca sosyal medya hesaplarında ülkemizin önde gelen aracı kurumlarına çağrıda bulunarak bağış için bir #challenge hareketi başlattı.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Ülkemizin farklı illerinde meydana gelen yangınlarda zarar gören, etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. İnfo Yatırım Ailesi olarak umudu yeniden tekrar yeşertiyoruz. Bugün TEMA Vakfı’nın ormanlarımız için başlattığı kampanyaya 10 bin fidan bağışı ile katılıyoruz. Halkımızın yaşam alanlarını onaralım, hayvanlara evlerini geri verelim istiyoruz. Ülkemizdeki tüm aracı kurumları ve şirketleri de hep birlikte geleceğimizi dönüştürebilmemiz için bir olmaya davet ediyoruz. Haydi hep beraber ülkemizi yeniden yeşertelim.”

İnfo Yatırım’dan yenilikçi bir adım daha!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)