E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİnce'den 'Rahşan affı' çıkışı---

İnce'den 'Rahşan affı' çıkışı

İnce'den 'Rahşan affı' çıkışı
22 Ocak 2014 - 21:29 borsagundem.com

​CHP'li Muharrem İnce'den, "Kılıçdaroğlu'nun da Erdoğan'ın da dokunulmazlıklarını kaldıralım. Ben ikisine de oy vereceğim. Var mısın?" çıkışı geldi

HSYK'nın yapısında değişiklik öngören teklifin görüşmelerinin sürdüğü TBMM Genel Kurulu'nda, 'Rahşan affı' tartışması yaşandı.

Partisinin grup önerisi üzerinde söz alan CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, 17 Aralık operasyonlarına değindi.

Sataşma gerekçesiyle söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ise, açıklamalarıın ardından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Rahşan affından faydalandığını iddia etti.

Aydın'a tepki gösteren CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ise şu ifadeleri kullandı:

"Genel Başkanımızın genel müdürken sicil amiri olarak verdiği bir notla ilgili bir dava, yararlansa ne olur, yararlanmasa ne olur. Ama, böyle bir şeyin olmadığını sen de biliyorsun.

Ben sana asıl Rahşan affından yararlananın kim olduğunu anlatayım. 1989 yılında Beyoğlu Belediye başkanıyken hakime hakaretten kaçan birisi var mı? Ceza aldı mı? Geçmişte Orman Kanunu'na muhalefetten 10 ay ceza alan kişinin baş harfleri nedir? Sonra bu 10 ay ceza suç olmaktan çıkarıldı mı, çıkarılmadı mı?

Çamur atma. Gel Kemal Kılıçdaroğlu'nun Recep Tayyip Erdoğan'ın da dokunulmazlıklarını kaldıralım var mısın? Ben ikisine de oy vereceğim. Sen verebilir misin? Geçeceksin bu işleri iftira atma, doğruyu söyle."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Demokrat23 Ocak 2014 01:05

    Hodri meydan delikanlıysanız bu öneriyi kabul edersiniz.AK koyunlarda nerede o yürek.

  • exper23 Ocak 2014 00:16

    Tüm Milletvekilleri, Bakan ve Başbakanın dokunulmazlığının kaldırılması sözü verilmişti seçimden önce? O sözü veren kimdi hatırlıyor musunuz?

  • hakan23 Ocak 2014 00:15

    Muharrem dek hatırladığım kadarıyla senin bırakılan ilgili bir dava var galiba buna bir açıklık getirilmesini. .

  • DOKUNMAYIN ŞABANIMA.22 Ocak 2014 23:46

    Sayın ince erdoğan bu ikleme katılırmı yoksa oda biliyor sonunun ne olacağını dokunulmazlık kalktımı KELLE gidecek.

  • Deniz22 Ocak 2014 23:16

    Bu kadar çok konuşan ve bu kadar boş konuşan birisinin varlığıda turkiye için bir zenginlik! Hele bunun başkanı toplumdan taktidalmak için, geldiğinden beri diş sökeceğim, trnak cekeceğim, fena döveceğim gibi lafazanlıklardan başka topluma ne sunmuş ki, ne fikirler cözümlemeler yöntemler sunumş ki? HİÇ. bunlardan iktidar olursamemlekete ne verebilirler ki? HİÇ

  • Statue22 Ocak 2014 23:05

    bu parti İktidar olursa tek yapabileceği şey daha önceki dönemlerde olduğu bol bol heykel açılışı yapmak, heykellerin başında ahkam kesmek ona buna saldırarak. zaten beldiyelerine bakın heykelcilik oyunundan başka üretimleri yok

  • reis22 Ocak 2014 23:02

    liderlere bir soru soralım bilirseler dokunulmazlık kalksın diyelim ekmegin ve tuz un fiyatını soralım

  • mrt22 Ocak 2014 22:55

    neye hizmet ediyorsunuz bir anlasak sayın İnce

  • müslüman22 Ocak 2014 22:45

    sayın ince sizi güya eleştirecekler ama onu bile beceremeyenleri gördük okuduk burada,size car car ötüyorsunuz diyen lere bakma onlar car değil tıs bile diyemeyenlerdendir,çünki onların yerine düşünüp onların yerine car car edenleri vardır büyük bir ihtimalle,bazılarıda kahvede kaliteli siyaset yapıldığından dem vurmuş,işte bu insanların siyaset anlayışı,maalesef

  • müslüman22 Ocak 2014 22:36

    sayın ince gerçekten büyük adamsın kutların seni,ayrıca sen bu ülkeye gereklisin,teklifinde süper sayın kılıçdaroğlunun zaten dokunulmazlığa ihtiyacı yokki sayın başbakanında yok sa hemen teklifinizi kabul etmesi çok süper olur bence

  • mrt olk22 Ocak 2014 22:24

    Kahvehane de bile daha kaliteli siyaset yapılıyor

  • Tarihci22 Ocak 2014 22:11

    ya bunlar aynı BAAS çı zihniyet. nede a olstekci despot anlayışta olan kadafi esad saddam hayranları, arşivleri iyi karıştırın bunların önceki dönem kuşak meclis üyeleri musoloni hitler hayranlarıydı.

  • secmen22 Ocak 2014 22:09

    türkiyenın kalkınmasında. bir gram katkınız yok,car car ötüyorsunuz

  • ibrahim özbek22 Ocak 2014 22:02

    Suriyede 55000 insan işkence ile öldürülüyor çıt yok varmı yokmu erdoğan insanlığınızdamı kalmadı utanmasanız gidip fotoğraf çektireceksiniz

  • Gazeteci22 Ocak 2014 21:56

    Rahşan affı, aslında Ulkeye hep hakim olmuş cuntacı o geleneksel ideolojinin anayışınının bir yansıması. Hırsızı soyguncuyu gaspcıyı tecavüzcüyü herkesi çıkar ama yazarı gazeteciyi ve diğer siyasi tutukluları içeride tut. Daha doğrusu hapsler dolmuştu siyasilere hapislerde yer açma operasyonuydu.