E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİnce'den Kılıçdaroğlu'na kurultay teklifi---

İnce'den Kılıçdaroğlu'na kurultay teklifi

İnce'den Kılıçdaroğlu'na kurultay teklifi
03 Temmuz 2018 - 11:46 borsagundem.com

CHP'de gidilecek bir kongrede genel başkan adayı olacağını açıklayan Muharrem İnce "Kılıçdaroğlu'na onursal başkanlık teklif ettim." dedi

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem ince Yalova milletvekili Özcan Özel, rozetini taktı. İnce burada açıklamalarda bulundu.

İnce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile dün yaptığı görüşme hakkında şu açıklamaları yaptı:

"Sohbet ettik eşlerimizle birlikte yemek yedik, seçimi değerlendirdik; konuştuk. Sayın Kılıçdaroğlu’ndan bana bir teklif gelmedi, ama benden gitti. Ben şöyle söyledim, gizlim saklım yok benim. sayın genel başkana, büyük bir devlet adamlığı yaptığını, İYİ Parti’ye 15 vekil göndermeden başlayan ve kurultayda kendisine rakip olmuş birini cumhurbaşkanı adayı yaparak milletin gönlünde taht kurduğunu, bu devlet adamlığının devam etmesi gerektiğini, kendisiyle bir yarışın, rekabetin içinde olmak istemediğimi ama milletin de bu cumhurbaşkanlığı seçimi sırasında duyduğu, gördüğü, yaşadığı bir umut var, bunu kaybetmememiz gerektiğini ve kendisi isterse olağanüstü kurultayı kendisi toplayarak benim genel başkan olabileceğimi, kendisinin onursal genel başkan olacağını ve bir abi kardeş ilişkisi içerisinde kendisi grup başkanı olarak parlamentodaki çalışmaları yürüteceğini ve benim de genel başkan olarak Edirne'den Ardahan'a çalışacağımı, partiyi seçime hazırlayacağımı... Böyle bir teklifte bulundum.

'HAYIR DERSE ÖRGÜT KENDİSİ ÇÖZECEKTİR'

Evet ya da hayır demedi, ben bu teklifi yaptım. Ben imza toplamayacağım, ama hayır derse örgüt kendisi çözecektir bu işi."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ASKER03 Temmuz 2018 22:59

    vekilleri değiştirin.hiç biri işe yaramaz polise hakaret eden küfreden kişilere oyverilmez

  • erol g.03 Temmuz 2018 20:15

    ÖĞRETMENE OY VEREN ÇOK OLUR MALİYE DENETMENİNE OY VEREN AZ OLUR OYU AZALTAN/AZALAN DARILIP KÜSMEDEN ÇEKİLMESİNİ BİLMELİ

  • demirkan 03 Temmuz 2018 20:05

    CHP DE İKTİDAR OLMA KAVGASI YOKTUR. CHP DEKİ KAVGA. BİR İŞBANKASINDAN GELEN TEMETTÜ. İKİ SEÇİMLERDE HAZİNEDEN PARA. ÜÇ PARTİ AYDADLARI. KAVGA BUNLARIN BAŞINDA OLUYOR. ONLARIN TÜRKİYE Yİ YÖNETME GİBİ DERDİ YOK. İKTİDAR OLUP TA BAŞINI DERDEMİ SOKSUNLAR. MAAŞINI AL GELEN PARALARIDA BÖLÜŞ KEFİNE BAK.

  • RÜZGÂR03 Temmuz 2018 19:09

    Muharrem İnce ,secim harcamaları adiyla topladiğı paralarla 24 Haziran gecesi Swiss otelin kral dairesini kapatmiş.Ögrencilerin harcliklarini alıp keyif yapmıs.Millet sandık başında ondan haber beklerken hic kimseyi umursamamış.

  • yiğido 03 Temmuz 2018 13:26

    ak parti yendi de yendi yendi de yendi ince hala bıkmadınız bu zırvalıklardan şimdi gidin birbirinizi yeyin

  • demirkan 03 Temmuz 2018 13:14

    UNURSAL BAŞKAN DEYİL. MARAŞAL RÜBBESİ TAKSAN. KEMÂL YİNEDE GİTMEZ. SEN KADIN DIŞARIDA. ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

  • recai03 Temmuz 2018 13:00

    iste encok sevdigim an geldi simdi kiliclar cekildi bakalim kim kimi alt edecek CHP,ni her kongresi kavga gürültü ile gecer sevincle seyredecegiz...

  • POLAT ALEMDAR03 Temmuz 2018 12:26

    bence sende boyunun ölçüsünü aldın.bu oydan fazla oy alacağını hiç tahmin etmiyorum.sende istifa et.senden ve kılıçtaroğlu ndan ve diğer milletvekillerinin yüzünü görmekten kınağı geldi.hepiniz de yaşlı bitik bilgisiz gereksizsiniz.daha dünya ile entreğre olmuş.21.yüzyıl insanı, iyi eğitimli, bir kaç dil yabancı dil bilen daha temiz, daha dünya yı öngören insanlar olmalı.seninde bilin bitmiş bence senden ancak ve ancak olsa devlet memuru olur, çünkü sen bir araba üretmeyi 20 yıl öncesini görüyor iken bırak arkadaş bu işi.demek ki uzay işleri olsa korkup kaçaçaksın.

  • Selahattin abi03 Temmuz 2018 12:51

    Çok güzel tanımlama olmuş katılıyorum.Bu tanımlamaya mevcut iktidar ve yönetenlerde uyuyormu? Onlarıda kastettiğini düşünüyorum

  • BERK03 Temmuz 2018 11:57

    yesil holdingde manipülasyon var adaletli davranın tedbir getirin bürüt takas yoksa ömür boyu beddua ederim

  • Murat 03 Temmuz 2018 11:56

    Hani seçimlerden önce Kılıçtaroğlunun karşısına çıkmam diyordun. Ah şu siyaset, insanları döme dolap gibi çeviriyor.

  • Kıskanç03 Temmuz 2018 12:52

    Sanırım karşısına çıkmamış kenara çekilin onursal başkan olun başkanlığı bana bırakın demiş

  • vatandaş03 Temmuz 2018 11:55

    70 yaşına gelmiş Kılıçdaroğlu hiç seçim kazanamadı. İnce ise yüzde 30 civarında bir oy alarak CHP de oy patlaması yaptı. İnce'nin CHP'nin başına geçmesi ülkemizin menfaatinedir. 70 yaşından sonra ne Kılıçdaroğlu, nede Bahçeli sağlık sorunları ve yaşlılık yüzünden ülkemiz için faydalı olamaz.

  • demirkan 03 Temmuz 2018 12:38

    0/30 OY PATLAMASIMI SEN CE?. 0/30 LA SEÇİM KAZANILIYOR MU?.

  • demirkan 03 Temmuz 2018 11:52

    KILIÇDAROĞLU ASLA GİTMEZ. SENİN SONUN GELDİ. SEN İYİ PARTİYE GEÇ BENCE.