E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİnce'den Erdoğan'a televizyon çağrısı---

İnce'den Erdoğan'a televizyon çağrısı

İnce'den Erdoğan'a televizyon çağrısı
29 Mayıs 2018 - 18:30 borsagundem.com

İnce, partisinin Artvin'de düzenlediği mitinge katıldı. İnce yaptığı konuşma sırasında Erdoğan'a, "Şimdi masal anlatıyor bana. Senden korkacak halim yok. Doğruları söylemeyi devam edeceğiz" yanıtını verdi

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Artvin’de partisinin düzenlediği mitinge katıldı.

İnce’nin mitinginden satır başları şu şekilde;

ERDOĞAN’A FETÖ YANITI

“FETÖ’nün istediklerini rektör yapmadı mı? Ne istedinizde verdik demedi mi? Peki size soruyorum sizin her istediğinizi verdi mi? FETÖ ile ortakken kardeşken Türkiye’ye birlikte ihanet ederlerken gayet iyilerdi. Ne zaman FETÖ bunlara ihanet etti. O zaman kardeş kavgası başladı. FETÖ’üler bunlara hırsız, bunlar FETÖ’cülere darbeci diyor.”

“Şimdi masal anlatıyor bana. Senden korkacak halim yok. Doğruları söylemeyi devam edeceğiz. Bunlar yakında İnce hastalığa tutulur. Telaş içindeler.”

“KUANTUM SÖZÜNÜ SİZDEN DUYDUM”

“Çocuklarımızı iyi eğiteceğiz. İlk tayinim burada İmam Hatip okuluydu. Az önce eski okuluma uğradım. Öğrencilerimden birisi dedi ki: “İlk kez kuantum sözcüğünü sizden duydum.”

“İmam Hatipteki çocuklar benim çocuklarım. Bir baba evlatları arasında nasıl ayrım yapmazsa bir cumhurbaşkanı da okulları arasında ayrım yapmaz. Fen lisesindekiler de imam hatiptekiler de benim evlatlarım”

“Her şeyi böldü. Milleti böldü, camileri böldü, şehitleri böldü. 15 Temmuz şehitleri başka maaş alıyor, diğer şehitlerimiz başka. Gönülleri böldü. Ben 81 milyonun cumhurbaşkanı olacağım. Sağcının solcunun, alevinin sünninin, hepsinin… Önce barışacağız.”

“SEN HİÇ KÖPRÜ YAPTIN MI?”

“İkide bir soruyor sen hiç köprü yaptın mı? Ben de soruyorum sen hiç şeker fabrikası yaptın mı? Habire satıyorsun. Sen Atatürk’ün yaptıklarını satıyorsun.”

“Demirel’in yaptığı köprüden 10 liraya geçiyoruz da senin yaptığın köprüden neden 100 liraya geçiyoruz? 40 bin araç garantisi vermişler 20 bin geçiyor, üstünü bizim cebimizden alıyorlar. Bizden alıyorlar, AKP’li kardeşlerim, sizlerden de alıyorlar.”

“Geçtiğimiz günlerde bisiklet hediye ettiler, ben de sahnede bindim. Hemşehrim diyor ki: “İnce sen bisiklete binmeye devam et.” Ben bisiklete bineyim, sen de beygire bin binebiliyorsan.”

ERDOĞAN’A TELEVİZYON ÇAĞRISI

“Ben meydanlarda kavga etmek istemiyorum. Bir TV kanalına Erdoğan’la birlikte çıkalım, milletin önünde, danışmanlarla birlikte gelsin. Ben tek başıma geleceğim. Ekonomi tartışalım. Dış politika tartışalım. Oturalım, arkamıza üniversite diplomalarımızı asalım, tartışmaya başlayalım. Güzel olmaz mı? Millet dinlesin, tarımda eğitimde ne olacak.”

“24 Haziran’dan sonra fındık 15 lira olacak. “Kaynağı nereden bulacak?” diyor. Sen Suriyeliye nereden para bulduysan ben de yurttaşlarıma o parayı oradan bulacağım.”

ÖĞRENCİLERİNDEN OY İSTEDİ

“Öğrencilerim parmak kaldırabilir mi? Benim öğrencilerim. (Kalabalıktan öğrencilerini göstererek: “Hatırladım seni.”) Cumhurbaşkanı adayı olarak geldim ama bu şehirde fizik öğretmeni olarak emeğim var. Yüzde 10 ekstradan öğretmenlik oyu istiyorum sizden.”

“Artvin yüzde 70 oy istiyorum sizden. Söz mü?”

“Hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (23)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim30 Mayıs 2018 04:07

    1-Seloyu serbest bıraktıracakmış 2- Belediyelere özerklik verecekmiş. 3- Polis gücünü belediyenin emrine verecekmiş. Daha ne zırvalar; Sen önce benim karşıma çık Muharrem! Sen bu zırvalarla ancak ahmakların karşısında durursun. Milletin içine çıkamazsın! Kimsenin haberi yok henüz senin zırvalarından.

  • xxx30 Mayıs 2018 01:27

    Seçilmek için millete ne icraat yapacağını anlatmıyor da çamur at izi kalsın yersen öyle mi ne güzel dünya başka sorum yok.

  • okn30 Mayıs 2018 00:24

    Bu incenin bi davasi vardi noldu o bilen varmi? Kizin birine abazayim geliyorum die msj atmisti

  • emekci30 Mayıs 2018 00:01

    Siyaset cesaret işidir, korkak olmayan karşılıklı canlı yayında kozlarını paylaşır. Koca karı gibi gıyabında dedikodu yapmaz. Ama nerde o yürek?

  • ASKER29 Mayıs 2018 23:31

    öğretmenlik yap ne isin var siyasette şa pka tak

  • Sami29 Mayıs 2018 23:01

    Yav Kılıçdaroğlu RTE ye yenildi İNCE de Kılıçdaroğluna yenildi Çelişki var

  • tarık29 Mayıs 2018 23:59

    Tayyip Kılıçdaroğlu'nun karşısına çıkma cesaretini hiç gösteremedi. Eğitimli, tahsilli makul biri karşısında icraatlerini savunması mümkün değil.

  • Suat tosun29 Mayıs 2018 21:59

    Bun ulkede daha oncelerde siyasi liderler tv kanalinda tartisabiliyorlardi.simdi cumhur baskani ben cikmam diyor.eger hakli sebebelri olsaydi ilk bu duelloyu o soylerdi.cikmamasinin sebebi sorulara hic bir cevabi yok.tum ulkeye rezil rusva olacagini cok iyi biliyor.oyuzden kanala cikmiyor arkadaslar.

  • 😂😂😂29 Mayıs 2018 21:39

    KİMYALARI BOZULMUŞ. TROLLER KUDURUYOR...

  • okn30 Mayıs 2018 00:21

    Sen once reisin ikili konusmalariyla rezil ettigi avrupalilarin bi goruntulerini izle. Ornek avrupanin ilerlemeden sorumlu komserinin reis karsisinda kibrisla ilgili konuda nasil rezil oldugunu basindan nasil terler aktigini izle sonra konus

  • Neidm29 Mayıs 2018 22:50

    Bu ağızları bırak! Kaybeden de kuduran da malum ahmaklar güruhudur!

  • Misafire cevap29 Mayıs 2018 20:59

    Yıllardır tüm başarısızlığına rağmen Yüzde 25 kemikleşmiş oyu olan CHP’li seçmenimi cahil yoksa dokuz seçimdir zaferle çıkan ve en ufuk sıkıntıda partisini cezalandıran ak parti seçmenimi

  • POLAT ALEMDAR29 Mayıs 2018 20:44

    muharrem ince seni gün geçtikce iyi tanırız.sen asker kacağısın.doğu da askerlik yapanların canı yokmu.sen öğretmen olmuş idin.devlette tayinin doğuya çıkında devletten istifa edip gitmedin ve eski zaman gazetesi yazarı hüseyin gülerce nin dershanesinde yalvararak dershane öğretmeni olmuşsun daha sonra o adama yamuk yapmıssın adam bizzan kendisi anlattı seni .sen insanlara yamuk yapar isen bu ülkene yapmayacağın ne mağlum.seni abd ve ab özellikle seçtirdi ve getirdi.sen ne diyorsun.tüm otomobil yapmacağım bunları çağı dışı görüyorsun.demek ki sen silah, ilaç tüm sanayi ürünleri üretmeyeceksin seni buraya getiren abd ve ab den alacaksın.

  • tarık30 Mayıs 2018 00:00

    iki oğlu ve damadı askere gitmeyen kim?

  • Ula ba bak29 Mayıs 2018 21:46

    Ula sahte P.Alemdar sen ne deysun da.Çürük rapor alıp askerden kaçanları görmeysunn.

  • Vatandaş29 Mayıs 2018 19:47

    Ya muharrem bırak bu işleri senin ne olduğunu bir Yalovali olarak çok iyi biliyoruz senin yalanlarınla Kemal’i Mumla arıyoruz Senin ne kasıntıla ne kadar kibirli olduğunu millet bilmez ama bizler çok iyi biliriz ALLAH Muhafaza hasbelkader bu ülke ye üç ay liderlik yapsan dördüncü ay batar

  • misafir29 Mayıs 2018 20:12

    örgütlü cehaletinizle yedi cihanı bıktırdınız hala tatava yapıyosunuz

  • Özgür 29 Mayıs 2018 19:40

    Bir alevi olarak senin beni sahiplenmeni barış laflarını Ben yemem yemicem elimden geldiği kadar etrafımda bulunan insanlarada yedirmeyecepim

  • Aleviymiş 29 Mayıs 2018 21:49

    Seni düzenbaz seni...😎

  • One Minute29 Mayıs 2018 18:58

    Sn. İnce imkansızı istiyorsunuz, bilim ile cehalet, aydınlık ile karanlık, gerçek ile yalan herkesin önünde medenice tartışabilir mi.

  • kaktust29 Mayıs 2018 18:48

    bizdede dah önce liderler TV kanalına çıktılar,hatta Sayın ,C.B.ile Sayın Deniz Bayakal da TV te tartışıp konuşmuşlardı,medeni batı toplumlarında ,çıkıp tartışa biliyorlar,bunun sonucu meydanlarda seviye ve uslup da bozulmuyor,Birde Sayın C.Başkanından istegimiz ve de arzumuz muhalefet partilerine okul diplomasını çık açık gösterip kamu oyu ile paylaşsın,oda yoksa okul anı fotoraflarını,resimlerini,Sayın C.Başknından arzumuz ve istegimiz,merak ediyoruz

  • misafir29 Mayıs 2018 18:44

    erdoğan ola ki tv'ye çağırsa birini ve o kişi çıkmasa, yandaş medyayı hayal edebiliyor musunuz? erdoğanda tv'ye çıkacak yürek yok, çünkü hiç bir soruya verecek cevabı yok. değil ince, akşener herhangi bir vatandaşla dahi tv ye çıksa erdoğanı yerle yeksan ederler 2 soruyla.

  • AHMET29 Mayıs 2018 18:41

    KILICDAROGLU TALEBESİNDEN BU BEKLENİR.TV DE TV.ADAMLAS SANIRSIN SHOWMEN.