E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİnce'den Erdoğan ve İmam Hatip itirafı!---

İnce'den Erdoğan ve İmam Hatip itirafı!

İnce'den Erdoğan ve İmam Hatip itirafı!
11 Ocak 2015 - 11:24 borsagundem.com

Muharrem İnce, çocukluğunda Kur'an kursunda başarılı olduğunu söyleyerek "İmam Hatip'e gitseydim Erdoğan'ın yerinde ben olabilirdim" dedi

Hotel zur Post adlı otelin toplantı salonunun tıklım tıklım dolu olduğu etkinliğin açılışını inisiyatifin sözcüsü Levent Ekiz yaptı. Muharrem İnce, salonu dolduranların ellerini tek tek elini sıkarak sempati topladı.

"KILIÇDAROĞLU ŞİMDİ BENİ ARAYIP DESE Kİ..."

Muharrem İnce kendisine yöneltilen bir soru üzerine "Parti içerisinde herhangi bir sorun yok, eğer sorunlar varsa bir ailede olduğu gibi sadece aile içerisinde konuşulur halledilir. Şu an sayın Kılıçdaroğlu beni telefonla arasa, dese ki sana görev verdim, yarın Paris'e git durumu rapor et dese. Baş üstüne derim, emredersiniz derim. Kurultay orada kalmıştır, partimizin seçilmiş genel başkanı vardır. Ben partimizin ve genel başkanımızın başarı olması için elimden ne geliyorsa yaparım. Fazlasını da yaparım" dedi.

"İMAM HATİP'E GİTSEYDİM ERDOĞAN'IN YERİNDE OLABİLİRDİM"

Çocukluğunda gittiği Kur'an kursunda oldukça başarılı olduğunu söyleyen Muharrem İnce, "İmam dedeme demiş ki, bu çocuktan çok güzel hafız olur. Bunu imam hatipe yazdır. Beni dedem o gün imam hatipe yazdırsaydı, Tayyip Erdoğan'ın yerine bugün belki ben olabilirdim" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)